Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqurwiona na maksia

Zlośliwość losu!!!

Polecane posty

Gość wqurwiona na maksia

Baba, której nie lubię będzie rodzić w tej samej klinice co ja. I w ten sam dzień!!! Chyba se w łeb strzele jak nas wsadzą na tą samą salę. :O

Ty sie módl lepiej, zębyś szczęsliwie urodziła zdrowe dziecko... Słów brak.... Faktycznie masz problem, ale ze sobą.

Gość wqurwiona na maksia
Ilza Rozumiem, że Ty chciałabyś leżeć na sali 2 osobowej z BYŁĄ swojego męża? :O

Gość weronisiax
Moze nie spotkacie sie jednak....A nie mozesz poszukac innej kliniki-ja tez nie chcialabym ogladac bylej swojego faceta;(

Gość wqurwiona na maksia
No normalnie mnie zamurowało jak mi wczoraj mąż powiedział... Bo spotkaliśmy jej matkę w hipermarkecie i Ona zatrzymała się przywitać z moim mężem. Ja poszłam do apteki a Oni gadali przez chwilę. I maż mi później mówi, że ta była ma mieć CC 20 marca w tej samej klinice co ja... prywatnej!!! Ja też mam wyznaczone CC na 20 marca tylko u innego lekarza... ale klinika ta sama więc jest bardzoooo duża możliwość, że wylądujemy na tej samej sali. Za późno na zmianę kliniki. Ja nienawidzę tej baby. Ona mi tyle krwi napsuła, że szok.

Gość ja Cie rozumiem akurat
jesli to prywatna klinika to salki pewnie male, nie wieloosobowe. Po prostu popros swojego lekarza, zeby nie kladl Cie na sali z ....... (podaj imie i nazwisko) i tyle :) Najlepiej juz teraz to z nim obgadaj :) Przeciez zdrowie matki i malucha powiinno byc priorytetem. A jak tu sie nie wkurzac z takim sasiedztwem ;)

Gość wqurwiona na maksia
Sale są 2 osobowe. Więc chyba, bym szału dostała z takim sąsiedztwem. Będę musiała pogadać z moim lekarzem. Gorzej jak nie będzie miejsc i jednak wylądujemy razem. Wtedy będzie szczepa jak cholera...:O

Gość b etix
po co tracic nerwy na durną babe. po co sie przejmowac, najlepiej udaj ze cie to nie obchodzi i raczej skup sie na sobie. a czemu masz cesarke? na zyczenie moze??

Gość wqurwiona na maksia
Nie. Nie na życzenie. Mam łożysko przodujące. A Ona nie wiem dlaczego ma CC. Nie chcę wiedzieć ani jej oglądać. Ja przez tą kobietę naprawdę wiele nocy przepłakałam.

Gość
Tak, to pogadaj z Twoim lekarzem, zeby nie umieszczał cię w tej samej sali z tą kobietą. Jak lekarz jest człowiekiem rozumnym, to spełni twoja prośbę. No chyba, że nie bedzie miejsc wtedy, to inna sprawa.:(