Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość richwomanq

czemu ludzie tak zazdroszcza kasy

Polecane posty

Gość richwomanq

moj facet prowadzi rozne interesy legalne bardzo platne zarabiamy w granicach 50-80 tys na miesiac on ma 29 lat ja 22 mamy dziecko ,duzy dom ,dwa samochody ,3 razy w roku jezdzimy na wakacje za granica a jak przyjedziemy na impreze rodzinna to nie moga na nas patrzec ze tacy mlodzi i maja juz wszystko ...skad ta nienawisc??

bo sami by chcieli tyle miec, a z rodzinka to się najlepiej na zdjęciu wychodzi, niestety:(

Gość richwomanq
juz czasami to mi sie na imprezy nie chce jezdzic przez nich

Tak to już jest sami nie mają, to inni też nie mogą mieć! a najlepiej jak by wszystko samo z nieba spadło ;) Czasami zastanawiam się czy wszyscy tak mają, czy tylko Polacy Czy jest sposób na taką ludzką zawiść? Wydaje mi się, że najlepiej jak najmniej innym mówić o sobie. Czego oko nie widzi... --------------------------------------------------------------------------------------- z pasji do podróżowania z cititravel.pl

Gość ja to myślę
czy będę zawistny jak dam 1/10?

Gość do richwomanq
Nieladnie panno - najpierw naklamalas i naublizalas innym w innym topiku. Zwyzywalas kobiety ktore ci pisaly o macierzynstwie a teraz szukasz oparcia na tym topiku robiac z siebie ofiare. Kto czyta niech richwomanq ignoruje bo dziewczyna jest...

Gość richwomamq
oj tam przepraszam. spotkałam się na sponsorowanej randce z facetem , który zarabia 50 tyś zl. a i tak mi rury zazdroszczą.

Gość bo Polacy uwielbiaja jak
wszystkim zle sie powodzi, im gorzej tym jest wiecej tematow do gadania i lepsze samopoczucie, samoocena i wieksza satysfakcja. Im lepiej ktos ma, tym sa bardziej zazdrosni, zawistnie, doszukuja sie na sile problemow i zycza jak najgorzej, majac nadzieje, ze komus i tak predzej czy pozniej podwinie sie noga...\ I celowo napisalam Polacy, poniewaz mieszkam w Holandii jua lata i tutaj tego nie ma. DO autorki - moge ci tylko poradzic, nie przejmuj sie. Ludzie byli, sa i bedna zawistni i zazdrosni i nie ma znaczenia czy to rodzina czy nie, po prostu staraj sie to ignorowac, a sami zyjcie sobie jak chcecie. Nikomu nic do tego :)

Gość do richwomanq
poczytajcie topik ''najlepiej miec dziecko w mlodym wieku'' to wtedy zobaczycie czy jej wszyscy zazdroszcza czy po prostu rochwomanq jest nie przy zdrowych zmyslach...

Gość ollelleee
richwomanq jakyscie mieli tyle kasy co piszesz,to nie pisałabys na tym forum o tym,bo miałabys wszyskich w dupie,co kto mysli:-)

Gość podaj link to tego topiku
bo chetnie rzuce okiem

Gość no cóż i okazuje się
że fantazjujesz, bo dziś już pisałaś na topiku że to Ty prowadzisz interesy i to trzy jednocześnie, buhahhaha

Gość dzieki juz czytam

Gość ollelleee
Ja jakbym miałą tyle kasty co autorka +jej partner to na cos takeigo jak forum bym nie spojrzała,bo po 1 aby zarobic taka kase trzebna nieźle sie nazapierdzielac ,takze trzeba \mnostwo czasu na parce poswiecic ,nawet jak ma sie własny interes to madry biznesmen oprocz ludzi od czarnej roboty sam trzyma "rke na pulsie:"w tym wypadku na swoim interesie.A po zakonczonej pracy zajełąbym sie na[parwde czyms ciekawszym anizeli klikanie na forum :-) No ale mozna pomrzyc :-) tak jak autorka

Gość no cóż i okazuje się
i że masz kasy jak lodu i dlatego nie pójdziesz na studia. Pewnie nawet nie masz matury...

Gość bez przesady że nie mozna
na forum czasem posiedzieć jak się ma firmę.... wiadomo nie codziennie, ale raz n jakis czas, czasem kazdy potrzebuje jakiejs odskoczni....z obserwacji- ludze prowadzacy interesy często są bardzo zabiegani przez co brak im przyjaciół w rzeczywistości....

Gość przeczytalam topik i jestem
normalnie oburzona!! Co za bezczelne dziewuszysko!! Tylko kasa, kasa, kasa...A gdzie jakis poziom wypowiedzi, wlasnej osoby?? Normalnie az mi szczeka opadla!! I takie prostaczki dziedzicza inetersy po tatusiu, palcem w zyciu nie kiwnely, zeby osiagnac cokolwiek, a wiec sobie nie zawdzieczaja NIC oprocz pyskatej buzi i maja czelnosc wywyzszac sie, bo maja pieniadze!!

Gość deeper.
ktos kto ma tyle kasy, to zadaje sie z innymi bogaczkami, a raczej lachociagami, ktore jak tylko przestana obciagac, to traca faceta i caly szmal, wiec nie zmyslaj kretynko:D

Gość ollelleee
bez przesady że nie mozna no nie pisz,ze zarabiajac 50 tys na m-c a w spolnie z partnerem majac 130 tys.na m-c siedziaąłbys na forum i o takim czyms jak autorka pisała:-) Ludzie majacy taka kase olewaja takie fora,a jak juz na jakichś sie udzielaja to na pewno nei pisza takich bzdur :-)

Gość hahaha laska takie bzdury
wciska, ze az geba sama sie smieje :D:D Tylko wkurza mnie ta jej bezczelna geba, ale coz...prostak zawsze pozostanie prostakiem... P.s. Szerlaton najbardziej mi sie podobal!:D:D:D

Gość na innych topiku
napisała, że to ona prowadzi interesy a tu że facet. Chyba się pogubiła. Wazne, że zaliczyła wpadkę, to się zgadza.:-)

Gość wejdzcie na ten topik i
poczytajcie o Szerlatonie :D:D Naprawde jaja na maxa :D:D Posmiejecie sie troche...Tzn. najpierw was wkurzy na maxa, a potem bedziecie sie smiac, wierzcie mi na slowo...warto;)

Gość Szerlaton chyba u niej
jest do szarlotki

Gość bez przesady że nie mozna
ja nie czytałam topiku i nie chcę bronić jakiejś laski....ale takie są fakty, ze często ci bogaci są bardziej samotni niż ci biedni.... właśnie ze względu na brak czasu na kontakty strikte towarzyskie.... a zarobki, hmmm... jak sie ma firmę prywatną, to zazwyczaj nie liczy się swojej pensji, tylko zysk firmy.... to jest bardzo złudne, bo przecież firma musi się rozwijac, żeby nie wypaśc z rynku, dlatego duża część zysków sie inwestuje i tak na prawdę ludzie mający takie zyski czesto chodzą przysłowiowo w podartych spodniach- i są zadłużeni w bankach - bo rozwój firmy stawiają na 1 miejscu.

Gość W sumie racja
No moze i tak, tylko ze sami dokonujemy wyborow. I jesli ktos sie poswieca tylko pracy i mimo sporych zyskow nie pozwala sobie na inne zycie niz tylko zawodowe to chyba jego wlasna wina.

sama sie chwalisz po co?? po to zeby ci zazdroscili...ciekawa jestem tylko czego ci brakuje??? jestes zalosna tyle powiem. a ja mam wiceje torbo od ciebie i sama sie tego dorobilam a ty masz od tatusia ..hahahahah. wiec teraz smieje sie z ciebie na glos.

ja tam nikomu nie zazdroszcze. pewnie, przydałoby sie wiecej kasy, ale zeby pałac do kogos zawiscia bo on ma wiecej niz ja? w zyciu.

Gość Lossiska
Skoro ci zazdroszcza to znaczy ze albo pierdolisz przy nich o tych interesach cieszac sie ze masz duzo kasy i innych tematow poza tym nie widzisz albo jestes samolubna i chodzisz z zadartym nosem. Bo ludzie nie zazdroszcza osobom ktore sa bogate a skromne, a do tego jeszcze potrafia sie dzielic z innymi.

Gość Lossiska
Skoro ci zazdroszcza to znaczy ze albo pierdolisz przy nich o tych interesach cieszac sie ze masz duzo kasy i innych tematow poza tym nie widzisz albo jestes samolubna i chodzisz z zadartym nosem. Bo ludzie nie zazdroszcza osobom ktore sa bogate a skromne, a do tego jeszcze potrafia sie dzielic z innymi.