Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona jestem z rana

BANKOMAT NIE ODDAL MI KARTY!!!

Polecane posty

Sluchajcie, czy mial ktos podobna sytuacje, ze mimo poprawnego wpisania kodu pin, bankomat zatrzymal karte?? Chciala w piatek wieczorem wybrac kase, ale bankomat nie oddal mi karte, dzwonie na numer podany na bankom.. i slysze: "nie ma takiego numeru" No okej.. dzwonie dzis na infolinie a tam jakiś tepak mi wmawia, ze karta ktora zatrzymal bankomat jest stara karta socjalna. I nie wierzy mi ze to nowa karta, ktora dostalam tydzien temu poczta! No jasna cholera, stara karte mam w portfelu, konto juz jest zamkniete. Otwarlam nowe, wspolne z mezem, alee nie! Ten mi dalej mowi, ze to stara karta!! Bankomat nie znajduje sie kolo zadnej placowki Banku ING czy powinnam zastrzec ta karte, bo juz sama nie wiem.. facet z infolini powiedzial, ze nie, ale jemu to nawet nie wierze.

Nikt nie mial podobnej sytuacji??

Gość współczuć to należy tobie
dzwoń albo leć do swojego oddziału banku i zgłoś sytuację

Gość zadzwoń do tego oddziału banku
w którym zakładałaś konto

No Wlasnie dodzwonic sie nie moge, ale w glownym banku powinni mi przeciez powiedziec... a tutaj takie cos...

Nie mialam debetu. To nowa karta, tydzien temu dostalam ja poczta :) Wplacilam sobie na nia pieniadze i teraz chcialam je wyciagnac. W zwiazku z tym nie wiem czy powinnam ja zastrzec, nie mam mozliwosci wyjsc teraz do banku, dopiero po skonczeniu pracy, a bankomat jest obok sklepu a nie zadnej placowki banku :o

A w Banku chyba jest przerwa sniadaniowa, bo dzwonie od 15 minut i nikt nie raczy odebrac..

Gość zastrzez jak najszybciej
najlepiej osobiscie idź z awanturą. tak swoja drogą to dodzwonienie sie do banku graniczy z cudem:O

Gość dobrze ze to Twoja karta
mojej mamie kiedys zezarl bankomat karte i w banku jej wydac nie chcieli, bo konto taty :O mama co prawda upowazniona ale nie wydali :O I jaki problem wtedy!! Debilne bankomaty. Niby maja ulatwiac zycie, a jest na odwrot :(

Ja mialam taka sytuacje. Wciagnelo mi karte bez zadnej przyczyny, polecialam zaraz do swojego banku, ale oni powiedzieli mi, ze jakby to byl ich bankomat to by mi mogli oddac karte zaraz tego samego dnia, ale ze to byl bankomat innego banku to musialam czekac na nowa az mi wysla poczta. Przyslali mi nowa i tez ja zjadl bankomat jak tylko pierwszy raz ja wlozylam do bankomatu! Dopiero jak mi przyslali nastepna to juz bylo ok.

Nie balabym sie o ta karte, gdyby stalo sie to w jakims bankomacie obok banku, ale na takim odludzu... dzwonie od 10, zeby jakos to zalatwic, ale nikt nie odbiera,a jak faktycznie cos sie stanie z ta karta to oczywiscie bank nie bedzie za to odpowiadal :o

No to co jest z tymi kartami?! Nieczytelene sa czy jak? Bo jak to bankomat wciaga karte bez przyczyny?

A nie masz takiego numeru telefonu dzialajacego 24 godziny na dobe w razie jakby ci ktos ukradl karte? Bo ja na taki numer zadzwonilam, zeby dostac nowa.

Byl na bankomacie, wlasciwie byl dwa w tym jeden czynny cala dobe i wlasnie dzwonilam pod oba i w obu uslyszalam "nie ma takiego numeru" :o