Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

U mnie nocka przespana:) Młoda wstała 3.40, jadła 10 minut i spała do 7 prawie:) Zjadła i spała jeszcze 1,5 godziny, teraz znowu śpi:)

czesc dziewczynki;-) filmik super;-) kontynuując temat porodów rodzinnych to ja nawet nie wiem czy mój będzie w domu ;-( ucho mnie nie boli ale nie wiem na jak długo;-( dzisiaj prawie całą noc nie spałam, mój maluszek był bardzo aktywny zawsze wieczorami jak sie kładłam do łózka a wczoraj cisza;-( masowałam brzuszek, wypiłam karton soku, mówiłam do niego a on nic;-( na dodatek byłam sama w domu i nie miałam komu powiedzieć że się boję że coś może jest nie tak;-( już mi czarne myśli zaczęły do łba przychodzić;-( mówię wam jaka blada ze strachu byłam;-( i tak prawie całą noc czekałam aż się odezwie i nic;-( ale około 5 rano chyba się obudził i puknął delikatnie kilkukrotnie żeby uspokoić swoją biedną wystraszoną matkę;-( ja już chyba mam jakieś jazdy, oszaleje do maja;-(

gosiak ja jestem;-) ledwo co dzisiaj żyję;-( zrobiłam obiadek i muszę jeszcze posprzątać;-( znalazłam na allegro karuzelke nad łóżeczko taką która strasznie mi się podobała w przystępnej cenie ale muszę poczekać z jej zakupem do końca miesiąca;-( mam nadzieję że nikt mi jej nie sprzątnie, a i mogę odebrać ją osobiście a nie płacić za kuriera 60zł;-)

Hejka My jesteśmy po wojnie z butelką:( Wypiła ok 25 ml Sinlaca. Nie chce jeść to zrobiłam bardziej płynnego. Ale było płaczu i marudzenia... a teraz młoda śpi przy piersi. Tymbarkowa pokaż karuzele:)

Ja też się czuje fatalnie.. głowa mnie tak lekko pobolewa ale nie mam goaczki i te gardło boooże a nie chce też tak ciągle ssać tych tabletek, nie cierpie być chora.. a jutro jadę na zakupy...

catarinka ile placilas i gdzie kupiowalas? bo ja ws myku widzialam taka sama za ponad 200zł ale to raczej lekka przesada;-( powiedz mi jak się sprawdza?

Teraz nie pamiętam ale coś koło 100zł bo bez PL instrukcji (i tak się nie przydała) i odbierałam osobiście. Ale nowa nie używana. Sprawdza się fajnie, ale ma też wady np. strasznie pożera baterie i reaguje na wszystkie piloty, czyli jak np zmieniałam kanał w tv to i ona się załączała. Oczywiście można ustawić żeby była całkiem wyłączona. Z jej pilota w ogóle mało korzystałam. Młodej się podobała. Już jest ściągnięta bo za dużo miejsca mi zajmowała nad łóżeczkiem i w nocy po ciemku przeszkadzała przy odkładaniu i braniu małej, ale to teraz jak urosła młoda. Melodyjki super i misie ładne

zapoluję jeszcze na nową może się uda;-) na szczęście mam akumulatorki i ładowarkę więc nie będę musiała wydawać pieniążków na baterie;-) dzięki catarinka;-)

Ale wiesz że tam wchodzą te grube paluchy a nie zwykłe. Ja chciałam kupić aku takie ale nie mogłam znaleźć aku i ładowarki takiej

ja mam rozne akumulatorki, wujek kiedyś mi kupil w niemczech;-) ale się u mnie rozpadało;-( paskudnie szaro...

A no chyba że tak. Gdybym wiedziała że są w Niemczech to bym powiedziała tacie albo sis żeby mi kupili. A teraz to już nie ważne:) U nas też szaro za oknem:(

a co tu taka cisza? byliśmy w hurtowni i widziałam wózek o jakim marzyłam jednak sprzedawczyni stanowczo odradziła zakup gdyż materiał ma tendencję do szybkiego blaknięcia co nie wchodzi w reklamację;-( teraz szukam innego... masakra... a co u was? jak minął dzien?

Czesc tymbarkowa. U mnie nawet ok. Mialam wolne od pracy, caly dzien leniuchowalam.Teraz wyszlam z wanny:) eh jak fajnie tak polezec troche w wodzie.... a jak Twoje ucho? Lepiej?

ucho oki póki co nie boli i mam nadzieję że juz tak zostanie;-) ja się upiększam - siedzę z maseczka na twarzy i na włosach

z kawy? a na co ona jest dobra jak się ja robi? ja używam henna wax;-) mam długie włosy i tendencję do rozdwajania się końcówek w trybie ekspresowym.

a to taki domowy sposob ale bardzo dobry:)Jak masz sucha skore, albo jakies pryszczki:):P A robi sie ja bardzo prosto, myjesz porzadnie twarz zelem czy mydlem (wszystko jedno) i pozniej po splukaniu nakladasz fusy z kawy i trzymasz na twarzy ok 10-15min:) Pozniej buzka jak pupcia niemowlaczka :)

a ta henna wax to dobra jest? Pomaga? tez mam takie wlosy, co prawda teraz przynajmniej nie wypadaja ale koncowki rozdwajaja sie:(

muszę spróbować;-) ja do twarzy aktualnie uzywam garnier intensywna regenracja 3w1 tez bardzo fajna jest;-) a znasz jakieś domowe sposoby na odżywki do włosów? ja kiedyś robiłam z żółtka oliwy i cytryny na końcówki ale nie pomagała za bardzo;-( teraz w ciązy włosy myję codziennie bo się ciągle przetłuszczają;-(

henna wax jest super, są różne rodzaje ale żeby zobaczyć efekty trzeba ją trochę stosować;-) ale jest godna polecenia, bardzo wydajna i nie droga 250g kosztuje 13zł w aptece;-) końcówki po niej nie rozdwajają się i szybciej rosną włosy;-)

no niestety nie znam:( uzywam odzywki DOVE ale pomagala tylko na poczatku:/ a ten garnier to wiem ze dobry:) tez uzywalam. tymbarkowa ja tez myje codziennie wlosy bo na drugi dzien juz nie moge patrzec:/

hmm to musze sprobowac... ja teraz zapuszczam wlosy do slubu ale pozniej zetne je krotko bo mam ich dosc:)

ja od dove mam łupież, kiedyś przez kilka lat uzywałam tylko pantene pro v teraz tylko head&schoulders no i waxa;-) chętnie brałabym jakieś witaminy capivit czy skrzypowitę ale w ciązy nie można, biorę feminatal i fajnie wpływa na pazurki bo się nie rozdwajają i nie łamia;-)

no pantene jest super...:) ja biore witaminy pregnium i magne B6. Na poczatku bralam elevit ale tak wymiotowalam po nich ze masakra:/ i stoi prawie cale opakowanie bezczynnie i w sumie nie wiem co z nimi zrobic, nie mam komu dac:)

a co do tego garniera 3w1 to nie intensywna regeneracja tylko czysta skóra - pomyliło mi się z balsamem;-) ja od początku folik i feminatal;-) teraz dodatkowo urosept na bakterie w moczu(niestety) i tardyferon (niskie żelazo) no jeszcze antybiotyk brałam na ucho czasami się zastanwiam czy muszę jeszcze jeść przy takiej ilości tabletek