Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

po raz kolejny mnie zawiodła.dla mnie to juz koniec co o tym sadzicie

Polecane posty

Spotykam sie z dziewczyna dwa miesiace ja 28 lat ona 23 .Przez te dwa miesiace juz mnie zawiodla ,oszukala mialem dosyc ale bylem zauroczony-zakochany wiec mialem nadzieje ze bedzie dobrze dziewczyna miala bogate zycie erotyczne ale twierdzila ze sie juz wyszalala i chce miec tylko mnie .Chce napisac o wczorajszym dniu byla z kolezanka w barze chciala zebym po nia przyjechal wiec przyjechalem byla juz dobrze podcieta. Byla jakas inna taka oziebla siedzielismy obok siebie gdy nagle zaczela za moimi plecami robic gestykulacje i rozne minki ze stolikiem na przeciwko gdy spojrzalem na nia nagle przestawala i tak non stop nie chcialem robic scen stwierdzilem ze porozmawiamy o tym na osobnosci a nie przy jej kolezance .Gdy wychodzilismy z baru nagle kolezka z naprzeciwka stolika z tym co prowadzila cicha gestykulacje do niej z tekstem gdzie bedziesz jechaala zostan z nami podszedl do niej zaczal sie jej pytac czy ma ten sam numer telefonu co wczesniej zaczeli sie przytulac wkurzylo mnie to jak rowniez ze za moimi plecami gestykuluja sobie z innym facetem twierdzila ze jest to jej kolezka raz ze przyjaciel ze znaja sie od piaskownicy a wiem ze tak nie jest bo mieszkaj w calkiem roznych miejscach .Stwierdzilem ze za duzo razy byl dany kredyt zaufania chce jej teraz napisac cos konkretnego nie chce jej wyzywac tylko zeby zrozumiala kogo stracila >Podpowiedzcie co jej napisac chce jej troche wiechac na glowe ale nie wyzywajac jej sorki za chaotyczny tekst

Gość z matura
daj spokoj nic nie pisz ..ta psuta istota i tak nie zrozumie i pewnie oleje nie zastaniawiajac sie ani chwili....widac ze wartosciowy z ciebie chlopak dlatego znajdz sobie normalna dziewczyne ktora cie bedzie szanowala i uczucie ktore was laczy,dobrze ze to poczatek a ty juz wiesz co z niej za okaz,poprostu olej i sie nie odzywaj...bo nie jset tego warta

jej nie wjedziesz niczym, taki typ napewnoo już słyszał przeróżne rzeczy od obelg, po inne mniej drastyczne srodki przekazu... Napisz jej ze nie masz zamiaru cackac z dzieciakami, nie jestes niańką zeby znosic takie głupie frazesy i że to koniec...

Gość jaks flanelka..to jest
zadna szanujaca sie dziewczyna nie zdzwonila by po ciebie gdy jest w stanie wskazujacym....nie smaczne to zachowanie i caloksztalt

Gość ułąąaaa
laska napewno nie zasługuje na pożądnego faceta a co jej nappisać może to że obiecała sie zmienić a widocznie takie jak ona sie nie zmieniają ....

Gość
Pisze się "między nami koniec" i dodaje się numer do czarnej listy w telefonie :o

Zawrocila mi w glowie ale takie kobiety co mialy sporo facetow to chyba potrafia ale na krotka mete

Gość ko_bietkaa
piotrek: wygarnij jej lepiej tak porzadnie na forum, poczytamy, skomentujemy, Tobie bedzie lepiej. Bo to caly w tym ambaras zeby dwoje chcialo na raz!