Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

czy moim obowiazkiem jest gotowanie obiadow bratu?

Polecane posty

hmmm kieys zakladalam podobny temat ale mam nadzieje ze tym razem tez mi ktos cos doradzi serio juz moze ja nie umiem obiektywnie patrzec na ta syt brat ma pretensje ze nie gotuje mu obiadow :O:O

Gość a sam raczek nie ma
?:o

Gość opisz.......
opissz dokładniej sytuację, np. czy może mieszkasz u niego, itp. czy on Tobie w pomaga

Gość no chyba
że jesteś jego prawnym opiekunem...

Gość AHA...
a co Ty jesteś jego służącą? jak mu się chce jeść to niech sam sobie gotuje. no chyba że akurat robisz obiad dla siebie to możesz go poczęstować ale żeby mu gotować bo on tak każe to NIE!

on ma 24 ja 25 lat on pracuje ja poki co nie mieszkamy sami - razem w domu w niczym mi nie pomaga nawet sama musze isc po wegiel i zasypac piec:O on nic nie robi wczoraj znow byla klotnia ...i poprosil babcie aby mu ugotowala obiad bo ja niby nie chce a ja sobie kupuje obiadki w takim barze u nas w miescie 6zl obiad pytalam sie czy tez chce a on cos tak odburknal typu to sama sobie kupuj:O:O juz nie mam sily

Gość oszalalas

amm troche oszczednosci bylam w zeszlym roku w niemczech w wakacje ale chyba nie o tym bedziemy pisac:P

nie o to mi chodziło, bo gdyby brat cie utrzymywał to nie dziwne, że by chciał tych obiadków, ale jak utrzymujesz się sama to niech się wypcha, zwłaszcza, że wdomu ci nie pomaga