Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Cecylia

Powróżę kilku chętnym...zapraszam

Polecane posty

Gość Mirka60
Irena BLIZNIETA CZY MOJE MALZENSTWO PRZETRWA

Gość izabel1
wrozko dlaczego nie wrozysz po kolei :( ja bylam przed studentka

Gość Panna Anna spadla z konia
WROZKO OMINELAS MOJE PYTANIE KTORE BYLO NA 1 STRONIE :(((((( 1. Czy wybralam wlasciwa droge (jesli chodzi o moje zainteresowania do ktorych wrocilam po 10 latach) 2. Co czeka mnie w uczuciach? Znak panna Imie Anna

PRZEPRASZAM ZA POMINIĘCIA I ZAMIESZANIE, ALE DUŻO OSÓB PISZE I CHCIAŁABYM POWRÓŻYĆ WSZYSTKIM. DLATEGO NAJLEPIEJ PISZCIE W 1 WYPOWIEDZI ZNAK ZODIAKU, IMIE I PYTANIE, A NIE W JEDNYM PYTANIE, ZA KILKA MINUT ZNAK ZODIAKU ITP., PONIEWĄŻ ROBI SIE OGROMNE ZAMIESZANIE!!! PROSZĘ O DOSTOSOWANIE SIE DO TEJ PROŚBY, JEŚLI CHCECIE OTRZYMAĆ WRÓŻBE.

Gość byk natalia
czy mój związek to zwiazek doclowy, co nas czeka, czy kocha i jest wierny, ożwidczy sie niedługo?

Gość Kkk55
Kasia, koziorożec. Co karty mówią na temat moich spraw zawodowych i osobistych? Kiedy ślub? Czy powinnam się rozejrzeć za inną pracą?

Gość sylwia...........
Byk _ Kiedy znajdę pracę?

Gość izabel1
wobec tego jeszcze raz aga, strzelec kiedy wyjde za mąz, czy bede miec dziecko ?

WROZKO NAPISALAM W 1 WYPOWIEDZI TO O CO PROSILAS, NA 1 STRONIE

Panna Anna spadla z konia Dobrze, że wróciłaś do zainteresowań. Człowiek rozwijający swoje pasje jest bogatszy wewnętrznie. W miłości znajdziesz odpowiedz na pytanie, które zadawałas sobie od dawna. Czeka Cię podjęcie trudnej decyzji, ale nie martw się, karty wywróżyły także szczere uczucie.

Gość anna55
BLIZNIETA ANNA CZY MOJE MALZENSTWO PRZETRWA

Gość danka lew
Jak bedzie wygladalo moje zycie uczuciowe?

Gość jolka wodnik
jolka wodnik co widac w moim zyciu uczuciowym? bylam druga w kolejce:(

Gość didi1
Dorota, Lew, czy bede szczesliwa tzn. czy spotkam swoja 2 polowke? jak tak to czy dlugo jeszcze bede na nia czekac?

izabel1 dziękuje za przypomnienie i przepraszam za pominięcie spowodowane dość dużym zamieszaniem. W miłości może pojawić się pewien żal. Pamiętaj, zawsze możesz zacząć wszystko od nowa. Czeka Cię jakiś przełom w sprawach sercowych. Teraz będziesz potrafiła odróżnić dojrzały związek od toksycznych relacji. Jeśli czegoś nie zmienisz w tej dziedzinie życia, przegapisz najlepszą okazję, a partner może przestać cię podziwiać, a nawet szanować. To dobry moment, aby podjąć ważną decyzję dotyczącą urodzenia dziecka, ale tylko wtedy, że czujesz, że kochasz oraz jesteś kochana, nawet mimo pewnych zawirowań. Jeśli jednak czujesz, że związek, w którym jesteś, nie spełnia twoich oczekiwań, podejmij dojrzałą decyzję o rozstaniu.

Dziekuje za odpowiedz, tym niemniej nie wiem nic wiecej niz przedtem :)

Gość Kocurekkkkkkkk
Pani wrozko mnie tez Pani pominela:( jestem na pierwwszej stronie:(

Gość pigulka86
Paulina znak zodiaku ryby. Kiedy zajde w ciaze?

Anna, 11.12.1982 (strzelec) on, 02.09.1976 (panna) czy uda mi sie wreszcie skonczyc studia? co to jest za czlowiek? jak wyglada nasza wspolna przyszlosc? czy bedziemy miec dziecko? (plec?)

Anna 55 Jeśli jesteś w stałym związku i macie problemy, zastanów się, jak sprawić, żebyście za bardzo nie oddalili się od siebie.W tym roku podejmuj poważne decyzje, ponieważ karty mówią , że powinnaś uporządkować twojego życie osobiste. Możesz dużo stracić, jeśli nie dasz partnerowi i sobie szans na zbudowanie trwałego związku oraz realizowania długoterminowych planów.Karty mówią, że zakończysz niekorzystne dla ciebie związki i relacje z ludźmi

Gość arkadiusz skorpion
wklejam sie jeszcze raz czy dziewczyna z ktora jestem to ta jedyna?

Gość anna55
ANNA55 BLIZNIETA Czy bede szczesliwa w moim zwiazku malzenskim

Gość maalaa gosia
troszke skaczesz z tymi wrozbami ale to pewnie przez zamieszanie wklejam sie raz jeszcze maalaa gosia Malgorzata Ryby Jak potoczy sie dalej moje zycie uczuciowe, glownie czy mezczyzna ktory odsunal sie ostatnio ode mnie a tak milo sie zapowiadalo jest wart moich staran?

Gość Kocurekkkkkkkk
to w akim razie ja tez sie wkleje jeszcze raz... bylam na pierwszej stronie:( Kasia 28.11.1986r. Czy zwiazek w ktorym obecnie jestem to zwiazek na cale zycie? Kiedy zajde w ciaze? Ja strzelec, on koziorozec

Gość ewaaaaaaaaaaa
ja tez wkleje sie jeszce raz waga ewa wrozko czy w ogole czeka mnie jakas milosc bo ja juz jetsem zrezygnowana no i jakbys mogla zobaczyc co z praca i zamiana ieszkania bede wdzieczna

Kocurekkkkkkkk Karty mówią, że jeśli byłaby to toksyczna odoba, potrafiłabyś odróżnić to od miłości, więc jeśli nadal uważasz, że jest to odpowiednia osoba, to podjęłas dobra decyzje, aczkolwiek, ten rok powinien przynieśc Wam coś więcej. To dobry czas na przełomowy moment w waszym życiu np. ślub, dziecko, zaręczyny.Jeśli czegoś nie zmienisz w tej dziedzinie życia, przegapisz najlepszą okazję, może się pogorszyć w Waszych relacjach.

Gość byk natalia
i ja się przypomnę, coby nie zginąć......... byk natalia czy mój związek to zwiazek docelowy, co nas czeka, czy kocha i jest wierny, oświadczy sie niedługo?

Gość pigulka86
Wrozko Cecylio ja sie przypomne Paulina znak zodiaku ryby. Kiedy zajde w ciaze?

Gość ironia losu ...
Dorota bliźnięta Czy będę jeszcze w tym roku w szczęśliwym związku??