Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisząca pracę mgr

program plagiat

Polecane posty

Gość pisząca pracę mgr

kolezanka twierdzi ze jezeli przepisze cosż ksiązki czy internetu i zmieni szyk zdania, w zdaniu doda nowy wyraz to to nie bedzie plagiat i ten program tego nei wychwyci. Czy ma racje czy nie??

Gość Anulkaaaaa
Oczywiście że ma:) Tylko przy tej zmianie szyku zdania itak musi wstawić przypis;)

Gość pisząca pracę mgr
Dobra ale ona mowi ma jeden przypis na strone i ma to spisane w jednej ksiązki tylko zmeiniony szyk zdania, lub zamianiny jeden wyraz na inny.

Gość kwitek..
sluchajcie a jak to jest z pracami licencjackimi jesli teraz pisze mgr a prace licencjacka bronilam w innym miescie . tzn uczeszczalam do collegu jezykowego we wroclawiu, bronilam licencjata w opolu a teraz mgr bronie w krk. czy moja praca licencjacka jest przesylana na uczelnie gdzie pisze mgr? jak to jest?

Gość soothing delight
z tego co wiem, te programy działają nieco inaczej. nie wyłapują wyłacznie cytatów. no to by było zbyt proste, bo wystarczyłoby, tak jak mówicie, zmienić szyk zdania. one wyłapują określoną ilość tych samych wyrazów w zdaniach. do iluśtam procent i na tej podstawie dane zdanie jest badane pod kątem plagiatu... ja bym nie ryzykowała. lepiej wstawić przypis, zaznaczyć, że 'wg kogośtam', niż później umierać ze strachu 'jest plagiat, czy nie ma plagiatu'...

Gość 1000 tysięcy kropek
czyli jak wstawię przypis to to juz nie jest plagiat? A jak np przepisuje z ustawy to wiadomo ze nie zmienie jej bo wyjdzie tcos innego, to jak to zrobić?

Gość ...2......4.........2....
włąsnie co zrobić z ustawą przecież nie zacytuje ustawy jak zajmuje mi ona stronę?

Gość soothing delight
ja nie wiem, bo broniłam się w innej dziedzinie. ale moim zdaniem jeśli przepisujesz ustawę to robisz przypis do tego, co przepisałaś, nawet jeśli to jest strona. przecież wiadomo, że sama tej ustawy nie uchwaliłaś, a odnośnik, gdzie można ją znaleźć musi być :-)

Gość jjjjjolkiiia
no własnie tez bym chciała wiedzieć jak to jest z tym programem jeśli coś przepisuję to daje to jako cytat ale jeśli zminiam to daję< porównaj> ale tez przypis, czy jesli zminie za mało w zdaniu, mam przypis to będzie plagiat? wydaję mi się, ze cytaty tez sa brane jako plagiat, inaczej mogłabym prawie cała parce zapełnić cytatami i dac do nich przypisy:/, chodzi o to że tych cytatów moze być tylko ielś tam procent, ale i tak musza być oznaczone w przypisach, ale jeśli pozmainiasz szyk w zdaniu, zminisz słowo, dodasz coś to już jest omówienie czyichś słów i nietraktowane jako plagiat

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
ja w lipcu broniłam mgr, a więć wygląda to tak, że program wylicza 2 współczynniki. Pierwszy odnosi się do zdań gdzie powtarzają się wyrazy w cyklu 5 min 5 wyrazowym, czyli co 5 slowo musi być zmienione,a drugi współczynnik wylicz procentowo ten tekst, gdzie przekroczona została ilość 20złow (czyli nasze cytaty). Tak więc jeżeli masz cytat oznaczony i napisane skąd wzięty, to nie masz się czym martwić nawet jeżeli wyjdzie Ci duzo procent. Gorzej, jak będzie bez cytatów, to to jest wtedy plagiat. Ilość procentową tych współczynników powinien powiedzieć Ci promnotor, u nas było max 3 % pierwszy współczynnik, oraz tego 2 max 30%. Ja sama sprawdziłam swoją teorię i autentycznie miała podkreslone cytaty, dzie przepisałam słowo w słowo, a tak w całej pracy pisałam wlasnymi słowami więc problemu nie miałam. Podkreslały mi się jedynie czasem jakieś często używane zwroty, ale mające mało wspólnego z istotą mojej pracy...

Gość Jabardzo
Właśnie obroniłam pracę magisterską. Pracę pisałam jeszcze w 2010, a w 2011 wprowadzili na uczelni plagiat. Trochę kopiuj i wklej było, nie przeczę. Więc przejrzałam uważnie całą pracę, zdanie po zdaniu i wprowadzałam synonimy, zmieniałam szyk zdań. I tak wyraz po wyrazie cała teoria. Miałam trochę stracha jak oddawałam, ale wyszło świetnie, najsamodzielniej pisana praca u mojego promotora. Także zmiany te są na pewno widoczne w plagiacie.

Gość 783yer8u32re32
myślicie ze jak pokopiujecie zdania z ksiązki i wstawicie przypis to to juz nie będzie plagiat? oczywiście że będzie! bo czyjes słowa przypisujecie swojemu autorstwu. jak kopiujecie czyjes mysli to dajecie to w cudzyslowie jako cytat. a praca polega na samodzielnym ubraniu w słowa tego co napisał autor.

Gość gość
zgłosiłam do urzędu skarbowego, że zarabiasz na czarno, teraz sie pośmiejesz baranim głosem, hahaha

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
warto tez przed oddaniem pracy dac ja do korekty stylistycznej, mam wrazenie, ze dzieki temu zdalam. Polecam firme www.przeplata.info

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net

Gość gość