Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracja75

Jaki ma być nasz facet ?

Polecane posty

Gość gracja75

narzekamy ale postaowilam zrobic liste wymagan i dopuszczalnych wad musi mnie kochac, musze byc najwazniejsza musi byc we mnie wpatrzony, inne maja nie istniec nie moze podlizywac sie innym kobietom musze wiedziec ze moge na niego liczyc nie musi byc piekny, musi miec cos w sobie musi miec dobry gust, ewentualnie ja to zmienie musi mi pomagac, nie liczyc ze ja wszytsko zrobie musi byc przedsiebiorczy swietny w lozku moze wychodzic z kolegami, nawet pozwalam mu sie opic max 2 razy w miesiacu musi mnie calowac, przytulac, non stop

Gość gracja75
jednego jestem wierna, jak juz z kims jestem to tylko z nim

Gość gracja75
wiem ze to nie brzmi do konca normalnie, ale nienawidze takich facetow, ktorzy wszedzie maja przyjacioleczki, sama mam mnostwo przyjaciol, i nie wyobrazam sobie bycia z ktorymkolwiek, bo widze jak sie zachowuja, chodzac na imprezy w naszym gronie, bez kobiet

Gość gracja75
z 99% bym nie wytrzymala, wiec mnie to nie dziwi, na szczescie w kazdym zwiazku, t mialam, tzn byli wpatrzeni jak wobrazek, Kasia, to, Kasia tamto ylko ze ja mam w dupie co inni o mnie mysla, i w zwiazku druga osoba jest najwaznijesza, a nie nawidze jak ktos stara sie wobec wszystkich byc ok, bo czesto robi to kosztem najblizszych, a najbizsi sa najwazniejsi. reszta sie nie liczy

Gość gracja75
bo wy jestecie s***** i pod usmieszkami, etc, kryje sie cos wiecej, a ja mam dobra intuicje

gracja weź się pierdolnij klapą od sedesu bo zaczyna Ci sie wszystko pierdolic.... blondynka:P

Gość gracja75
podbijam temat, jakie cechy są obligatoryjne u waszego faceta

Gość lucille
przystojny dobrze zbudowany zadbany inteligentny ambitny z poczuciem humoru zakochany we mnie wierny tylko czy taki istnieje...?;)

Gość Ati Ati 85
Obligatoryjnie ideał... fakultatywnie człowiek... żywy, z zaletami i wadami, może i nawet przyjaciółeczkami. Uroczy jest człowiek jako całość, a nie zbitek cech.

Gość lucille
czy ktoras z Was trafila na taki swoj 'ideal' ....?

Gość gracja75
nieeeeeeeee zawsze cos, zawsze kur*wa coś dla mnie wyglad zewn. nie ma znaczenia znam gogusiów, samooplacz, zel, seledynowy tommy facet mousi miec to cos, moze mie blizny na twarzy. taka prawda

Gość lucille
nikt nie jest idealny, ale 'ideal' dla kazdego bedzie oznaczal cos innego - dla jednej dziewczyny bedzie to dlugowlosy muzyk czy poeta , a dla innej biznesen w garniturze... i o to wlasnie chodzi - ludzie sa rozni i kazdy ma inny 'typ'...ja jednak nadal szukam tego swojego 'idealu', zaznaczam, iz nie oczekuje od nikogo cech, ktorych ja nie posiadam!!!