Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkkkka

krwawie

Polecane posty

Gość pinkkkka

dziś był znaczy miałbyc mój pierwszy raz z chłopakiem postanowiliśmy że to jest ten moment ja bardzo tego chciałam chociaż bardzo się bałam no i byłam masakrycznie zdenerwowana no i nam nie wyszło na początku jak go we mnie włożył bylo przyjemnie gdy popchnął głębiej zabolało cholernie i musieliśmy przestac teraz wrócilam do domu i jestem cała zakrwawiona...leci ze mnie tak jakbym miała miesiączke a powinnam ją miec za jakiś tydzień... czy to możliwe że już nie jestem dziewicą?? ale przecież on głęboko nie włożył :(

Gość pinkkkka
????

Gość deell
Tak. O dziewictwie zapomnij. Błona wcale nie jest głęboko, właściwie prawie na początku pochwy.

Gość pinkkkka
czyli to normalne, że tak krwawie?? a długo to potrwa??

może zanim weźmiesz się za seks poznaj swoje ciało.... facet ci przebił błonę dziewiczą...

Gość masz ci los
kazdy organizm jest inny. Jesli nie przestanie w przeciagu 2-3 godzin, lub nie bedzie mniej intensywne, to polecam szybka wizyte u lekarza. Napisz jak silnie krwawisz?

Gość masz ci los
leviatan - jak mozna przewidziec jak zareaguje na przerwanie blony? Wez no sie zastanow. Mozna poznawac wlasne cialo ale nie pod katem pierwszego razu.

Gość pinkkkka
nie no na razie to nie jest aż takie mocne krwawienie takie jak miesiączkowe czyli w normie od jakiś 30 minut na podpasce mam jakąś 5 cm plamkę...nie wielką....tylko mnie cały czas cholernie boli i szczypie nawet nóg złączyc nie mogę:( jak wróciłam do domu było gorzej cała normalnie pływałam we krwi a najlepsze jest to że niczego nie czułam:(

Gość pinkkkka
masz ci los - bardzo dziękuje za Twoją odpowiedź ale jeżeli nie przebił mi błony to od czego może byc to krwawienie?? w ogóle ja myślalam że mnie zabolało dlatego że ja byłam zdenerwowana... ale jak powiedzialam że boli to przestał od razu

Gość droga autorko
ja też krwawiłam po pierwszym razie, tak ze dwa dni, później przeszło, nie martw się.

Gość pinkkkka
droga autorko- a po jakim czasie był kolejny stosunek?? i też Cię tek bolało i krwawiłaś??

Gość pinkkkka
wystraszyłam się bo zawsze słyszałam, ze to chwilke pokrwawi i prawie nic nie boli...a ja prawie umarłam :( a tak bardzo tego chciałam...

Gość masz ci los
pinkkkka - ile ludzi tyle przypadkow. Ja nie krwawilam wogole. Z tego co piszesz to nie jest strasznie. Przemywaj letnia woda i daj sobie czas na zagojenie. Wstrzymalabym sie z nastepnym razem az wszystko sie nie unormuje. Acha, takie krwawienie to tylko w wyniku przebibia blony :)

Gość pinkkkka
masz ci los- dziękuje Tobie bardzo za szczerą odpowiedź :) ok będę tak przemywała a swoją drogą myślałam, ze to nie tak łatwo przebic tą błonę :P

grubość błony jest różna u różnych kobiet.Ty miałaś dość cienka dlatego rozerwał na znacznej długości i dlatego krwawiło.Pewno jak robiłaś siku to ciebie mocno piekło bo mocz drażni rankę Jutro będzie lepiej

Gość pinkkkka
no dokładnie piekło jako cholera ;( a do tego też krwawiło :( teraz trochę żałuje... mogłam zacisnąc zęby i może dałabym rade:) a tak to dupa zostal mi tylko ból i krwawienia :D

Gość pinkkkka
ale mam nadzieję, że za drugim razem już nie będę miała takich kłopotów... i "dojdziemy" do końca?? :D

chyba też drugi raz nie będzie taki przyjemny jak sobie zakładasz bo przecież pochwa tez nie jest jeszcze rozciągnięta fiutem - musisz dobrze nawilżyć penisa zanim włoży

Gość pinkkkka
kurde no:( jakoś sobie tak inaczej wyobrażałam ten pierwszy raz...:( najbardziej się boję tego bólu był potworny :(

Gość chińskadupka
współczuję Ci dziewczyno :(

Kolejna księżniczka która odkryła że rzeczywistość rozmija się z marzeniami...

Gość chińskadupka
cwaniak bo nie czujesz bólu jaki kobiety czują przy pierwszym stosunku!!

Gość pinkkkka
ale jakby nie bylo wszystko da się przezyc:D już jest dobrze ;)

Gość pinkkkka
wylizał mnie azor i był o niebo lepszy od okładu, nie mówiąc o moim facecie

Gość pinkkkka
a podszywaczowi dziękuje :D kurde dziś znowu krwawiłam lekko ale krwawiłam:(