Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jak trzeba sie przygotowac do badania beta HCG?? ksiazeczka zdrowia na czczo?? czy poprostu wchodze daje kase oni robią i tyle??aha i czy pielegniarka pobierająca krew objasnia badania??w sensie mowi czy ciąża czy nie?

ja chodzilam na badania w szpitalu, pielegniarka pobrala krew i kazala przyjsc po wynik za kilka godzin lub czasn na nastepny dzien(ja robilam co 2 dni betahcg bo musialam sprawdzic czy ciaza sie dobrze rozwija) jesli wynik betay jest powyzej 5- to jest ciaza... ja 2 tyg po owulacji mialam 133

Gość ggggggrrrr
nie ma co objaśniać. pobiorą ci krew a potem dostaniesz wyniki po jakimś czasie. spytaj się tylko jakie mają normy dla wyników bo to cczasem się różni w różnych labolatoriach

bata hcg- to tak jak test ciazowy tylko w 100% dokladny i pokazuje jakie jest stezenie hormonow i wyzsze tym bardziej ciaza zaawansowana

nie ma co objasniac- jak wynik bedzie ponize 5u/l to nie jestes w ciay a jak bedzie wiekszy to jestes- i tyle!!

hmmmm zrobilam 2 testy ciazowe wyszly negatywnie i zdecyduje sie chyba na to badanie..chociaz sie boje

Gość ee no eee
nie bedzie ci nikt nic wyjasnial, po prostu w tym samym dniu (kilka godzin po pobraniu krwi) badz na drugi dzien, dostaniesz kartke z wynikiem

hmm a mam pytanie za pare dni bede miala usg nerek brzucha itd czy takie badanie wykryje mi ciaze?

Gość a kiedy masz dostac okres
??

Gość to w sumie testy juz
ci powinny wyjsc wiec pewnie masz jakies zaburzenia hormonalne A kiedy robilas testy?

Gość o nieeee kolejna 16 bojaca sie
o ciaze :O

Gość to w sumie testy juz
to masz jakies zaburzenia, okres nadejdzie

a jak zrobie 3 i wyjdzie tez negatywnie? po ktorym tescie powinnam byc juz pewna:(?

Gość nie podam hasła
Jak niby usg nerek miałoby wykryć ciążę? Myślisz, że ciąża w nerkach się rozwija? :o Jak wynik bety będziesz miała dużo ponad 5 to jesteś w ciąży, jak do 5 to nie jesteś, proste.