Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa

jestem przerazona.

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa
nie mam najmniejszego probemu z kupowaniem takich artykułow!!

Gość waterflow
Poczekać? Na co? :-)

Gość onaaaaaaaaa
bo ludze sie ze to jakis inny powo i test jest mi zbedny!! zrobie jesli nie dlugo nie dostane okresu!! tzn ze nie kupowalam testu ale jesli chodzi o rzeczy typu np prezerwatywy jest to dla mnie normalna rzecza! nie wstydze sie ani nie mam zadnych zachamowan.

onnaaaa aby doszło do zaplodnienia to plemnik musi sie połączyć z komórką jajową,jeśli używaliście prezerwatywy i ta nie pękła,nie zsunęła się to czym się martwisz?Dobrze ,że masz choć 15 lat skonczone,bo w innym przypadku ten pan z którym\" ległaś\" mógłby mieć poważne problemy:)

Gość onaaaaaaaaa
nie mam zadnych zachamowan!!! rozumiecie czy nie !!! i to wy jestescie glupi ze nie potraficie pomoc!!! prezerwatywy kupuje czesto i hurtowo bo jako ze tych hamulcow mi brak to tez w czoko daję... i nie wiem czy nie jestem podwojnie zaplodniona :O obawiam sie ze moge miec blizniaki... jestem zalamana !!!!!!

Gość onaaaaaaaaa
dobry podszyw to podstawa!!!!!!!

Gość onaaaaaaaaa
nie zauwazam abym robila notorycznie jakies znaczne bledy.

Gość onaaaaaaaaa
za to zauwazylam ze notorycznie uprawiam sex :O i to nie tylko z moim chlopakiem (ktorych mam trzech) ale takze z przypadkowo napotkanymi ziomkami z dzielni :O jak wpadlam to nawet nie wiem kto bedzie tatusiem!!

martwisz się i martwisz jesteś przerażona a moim zdaniem jakbyś była dorosła to byś kupiła ten cholerny test bo po co się ciągle stresować nie rozumiem

Gość onaaaaaaaaa
podszywaczu jestes wspanialy i pomyslowy!! tak jak ktos prosil spadam stad. dziekuje za wsyztskie komplementy zawsze mozna na was liczyc! ;]

Gość onaaaaaaaaa
ok ja jestem dziecko ok, ale ty zachowujesz sie jak jeszcze gorsza gowniara odemnie.

Gość onaaaaaaaaa
tak wlasne ide si uczyc ale chyba sie nie skupie tak trafily do mnie te wasze epitety.!

Gość onaaaaaaaaa
teraz pomysl co by bylo gdybys byla troszke madrzejsza.??

Kurcze, wpierw mówisz, że jesteś dorosła, później, że dziecko( tak, tak. ODE MNIE jesteś doroślejsza!). Sama sobie zaprzeczasz, dziecino. Idź się ucz, później się bzykaj.

Gość onaaaaaaaaa
przytocz zdanie w ktorym stwierdzam JESTEM DOROSLA

ale jak my Ci tu mamy pomóc?? no jak?? mam Ci iść kupić test albo jakieś czary mary bum i nagle żebyś miała okres czy co

"kazdy zaczyna zycie sexualne kiedy do tego dorosnie i spotka kogos odpowiedniego to ze w moim przypadku nastapilo to w tym wieku nie znaczy od razu ze jestem dzi**a!!!" a proszę panią bardzo :classic_cool:

Gość onaaaaaaaaa
a nie uwazasz ze jest rioznica miedzy DOROSNIECIEM DO CZEGOS a BYCIEM DOROSLYM??

Gość onaaaaaaaaa
chyba cos przeoczylas skoro twierdzisz ze tylko dorosli ludzie wspolzyja!

no właśnie tylko dorośli nie współżyją Ty jesteś tego przykładem jak widać dzieci też współżyją :O a tylko dorośli POWINNI współżyć

'Dorośli' nie mówię w sensie, że pełnoletni. Dorośli, czyli dojrzali, dziecko. Dojrzali :) A ty jesteś dziecko, niedojrzała kupka, skoro myślisz, że przez kafeterie dowiesz się, czy jesteś w ciąży, zamiast iść do apteki :o

Gość onaaaaaaaaa
noe bede sie wdawac w dyskusje. wbrew pozorom nie jestem nie odpowiedzilna gowniara!! milego popoludnia wszytskim1

Gość Dojrzala ale nie obludna
Odzywaja sie Ci, ktorzy czekali z seksem do slubu w wieku 30 lat :O :O :O! Przestancie, kazdy rozpoczyna wspolzycie, kiedy poczuje na, ze to ten czasu! Zamiast pomoc / odpowiedziec na pytanie FRUSTRACJI udaja przemadrzalych i kpia z jakby nie bylo juz dojrzalej osoby! 16 latek w swietle prawa to nie chlopczyk czy dziewczynka. Az niedobrze sie robi, jak sie czyta. Sami niedawno mieli mleko pod nosem, a teraz cwaniaki kpia z mlodszych

Gość Dojrzala ale nie obludna
Frustraci* mialo byc. Zbyt wiele nerwow i za szybko ;).