Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmicznie

KAFFE schodzi do psiej budy

Polecane posty

Schodzi na najnizsze pokłady szczenięcosci dzisiejszy ludzie na kaffe to banda młokosów i dzieciaków dla których najwazniajsza sprawa jest inicjacja w wieku lat 15 i orgazmy im towarzyszace ja wiem ze wiekszosc robi to dla wygłupów ? Pytanie tylko co nimi kieruje ? Brak wychowania przez rodziców czesto zapracowanych i nie majacych dla nich czasu a moze frustracje zwiazane z brakiem perspektyw na zycie ? Jedno jest pewne ! Wspołczuje dzisiejszym młodym ludziom :(

Gość bład kafe już tam sie dawno
znalazło ...

Gość ale od psiaczków
szczeniaczków z daleka!:p

Gość bład kafe już tam sie dawno
alez ja wcale nie wypieram sie tego ! Jedziemy na jednym wózku..:P ale powiedzcie czy tak nie jest ?! Jak sie czyta te wszystkie pyskówki to naprawde ...

Gość kurka szanel
jak się czyta te pyskówki to ręce opadają.

Pyskówki to pół biedy :O Tutaj chodzi o wyimaginowane problemy młodych osób typu nie zadzwonił , nie napisał , poszedł z kolegami czy on mnie jeszcze kocha ?

internet jest bardziej dostępny i to dlatego, a dla młodego człowieka to jakby nowy olbrzymi świat bez zasad - dlatego szaleją, za moich czasów szło się na wagary albo na piwko:P

Gość a za moich ...
pisalo sie listy ze znajomymi np... Cieszylam sie kiedy na znaczek uzbieralam pieniadze:D

nom a teraz jestes anonimowy / to nie tak do końca/ i możesz szaleć wszystkie najrózniejsze wygłupy, a to się podoba dzieciakom:) dlatego mamy posty typu kocham księdza, albo inne pierdoły

Gość a za moich ...
Albo po szkole i obiedzie cale popoludnie az do wieczora gralismy w "Palenta" zima sanki, narty.A teraz...Internet, internet, internet:D

Gość a za moich ...
"Palanta"

takie czasy:P:P:P po co jeżdzić na nartach skoro można się powyżywać po necie i dobzre przy tym się bawić, mając gdzieś innych bo i tak nie wiedzą kim jestem,

młodzi za dużo się od nas nie różnią, mają poprostu lepsze "zabawki" niż my mieliśmy:P

Przekonałam sie o tym juz rok temu i dałam sobie spokój z pisaniem tu, a ostatnio wchodzę i patrzę i co widzę... te same osoby- chyba, bo te same nicki .Skrobłam co nieco to tu to tam, ale prawda jest taka , że nic sie tu na lepsze nie zmieniło jesli nie na gorsze. Jeśli człowiek zaczyna pisać z sensem to od razu jest zgnojony i w odpowiedni sposób pokazuje się mu , że - my tu nowych nie chcemy. Dużo chamstwa, zawiści, satyswakcja z tego, że mozna komus dokopać. Tylko tak mozna tu zaistnieć chyba. Po co pisac pod stałym czarnym nickiem jak można na pomarańczowo każdemu dowalić i niezle sie tym bawić... Chcąc z kims porozmawiac trzeba chyba znależc inne forum. Pewnie teraz posypią się negatywne komentarze... ale cóz napiszę po kafeteryjnemu- mam to w d.pie!

Ja tam juz wole narty niż tu marnować czas, właśnie wybieram sie jeszcze posmigać, jak ktos chętny to zapraszam , w Wiśle są jeszcze super warunki.

Gość bww
Joletko a czego Ty się spodziewasz po ludziach, którzy potrafią siedzieć na kafeterii prawie cały dzień - z przerwą na jedzenie, kupę i siku. Nikt normalny nie poświęca temu miejscu tyle czasu. Musi być albo zdesperowany, albo nałogowiec, albo leń (skoro nie uczy się i nie pracuje), albo kompletny nieudacznik, albo nie wiem jeszcze kto... Można usiąść tu na pół godz. czy godzinę, w tzw wolnej chwili, czy przy przysłowiowej kawie, czy np. siedząc na L4, można szukać weny, pomysłu na coś czy z innego - konkretnego powodu. Można też mieć ochotę włączyć się do jakiejś "rozmowy", ale to potrwa chwilę (dłuższą czy krótszą), słusznie jednak zaważyłaś, że każda "obca" wypowiedź, a nie daj Boże zbyt sensowna spotyka się z jawną dezaprobatą, odrzuceniem, bo "odstaje" od obowiązującego tu stylu. Inną sprawą są topiki zakładane przez nastolatki. Te rzeczywiście dają do myślenia - jakie dzieci mają problemy, zainteresowania, jak są często zepsute, jakie mają priorytety. To jest temat na niezłą pracę naukową, to niezłe studium psychologiczno-socjologiczno-niewiemjakie. :) :) :)