Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość presstigisi moll

Zwiazek opiera sie na partnerstwie a nie na tym ze zawsze placi facet

Polecane posty

no, a tak na serio, to problem, tych facetów, co to się ciągle żalą, że "laski to tylko na kasę lecą" polega na tym, że nie wiedzieć czemu ciągnie ich do dziewczyn, które lubią maczów z pieniędzmi, więc ich olewają... a na takie szare, zapracowane myszki, albo silne, niezależne kobiety, co to same lubią ze siebie płacić to nie zwracają uwagi; nie da się mieć rybek bez akwarium... to tak, jak moja przygrubawa nieśmiała zakompleksiona koleżanka wiecznie była sama, bo zwracała uwagę tylko na kolesi w typie najpierwszy wyrywacz na całej dyskotece - wyżelowany, skóra, fura i komóra, dla których nie była, że tak powiem, interesującym segmentem rynku... a potem chodzą tacy i się żalą: "bo wszyscy faceci to zwracają tylko uwagę na wygląd", "bo wszystkie kobiety lecą tylko na kasę"

a co Ty do mnie z tym jęzorem niesympatycznym, Vampirze?

heheheh no bo mam słabośc do agnieszek i chciałbym Cie poznac:)

ale ja wcale nie jestem OSTRA, tylko tak piszę; jestem PRZEMIŁA i stereotypowo kobieca;)

Super:P:P:P a Ja jestem PRAWDZIWY facet:P to może na początek ile masz latek?

1) o słabość do Agnieszek nie trudno, bo w moim przedziale wiekowym, to drugie, po Annie najpopularniejsze imię; 2) znając życie, na pewno jestem od Ciebie starsza, 3) jakich "latek" - żadnych zdrobnień, zdrobnionek, dzionków i pozdrowionek - to mi się kojarzy z kierowcami, co to gadają na CB i się informują o misiaczkach z suszareczkami :) jestem nieśmiała kobieta i trzeba najpierw tak pozagadywać ogólnorozwojowo i mętnie;) zaraz z resztą zostanę zjechana przez Kafeteriuszy za szukanie sponsora :D

1) ja mam słabość do Agnieszek z innego powodu niż z tego ze to popularne imię 2) lubię tajemnicze dziewczyny 3) nie sądze abyś byla starsza 4) przez CD teraz najczęsciej gadają mobilki mobilki 5) poprostu mnie interesujesz;)

Więc daj mi jakies wskazówki abym mógł spróbowac rozwiązać Twą "zagadkę"

Gość Adulec
bo Angie uważa ze jestes zalosny, i ja tez tak mysle, i zpewnoscia nie masz u niej szans OT co !

ach, moja próżność została dokarmiona;) rozwiązanie zagadki jest bardzo proste: powiedz mi, ile masz lat, to Ci powiem, czy dużo mniej, niż ja:D

duuuuuuuuuuużo:) ach, te młodsze laski to mają szczęście, tacy fajni goście w tych rocznikach młodszych ;) mogłabym Cię nie dopuścić do matury np., jakbyś chodził do tego liceum, w którym przez chwilę uczyłam;) miłego wieczoru, na mnie już czas;

w takim razie żegnam Panią;) i nie ukrywam ze interesująca z Pani osoba:)

to nie komplement tylko wyraz szacunku wobec starszych:) a to ze jesteś interesująca to fakt a nie komplement, pisze tylko to co czuję;)

ja nie mogę: \"wyraz szacunku dla starszych\" :p idę płakać na ten topik, dlaczego faceci wybierają młodziutkie dziewczyny... :D