Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulineczkagdyniaa

WYROSTEK??

Polecane posty

pytanie do tych co wiedzą coś na ten temat lub to przeszli z 2 dni temu zaczeło mnie boleć w okolicy biodra po praej stronie nie sa to wielke bole ale jednak boli przy kaszlnieciu jak leże i chce wstać kichnieciu podnoszeniu rąk do góry.Czy to mogą być objawy wyrostka. ? jesli tak gdzie powinnam sie zgloscic by sie dowiedzieć ze to jest to ?z góry dziekuje

Gość kaluuusia
najlepiej idź do lekarza rodzinnego albo na pogotowie, kilka dni temu też to miałam ale po 3 dniach mi przeszło^^

Gość a my na to ...
nacisnij w tym miejscu i szybko pusc jesli poczujesz ostry bol, zasuwaj na izbe przyjec

Gość moga to być poczatki
mój mąż miał i też go na poczatku tak pobolewało, a później jak go złapało, to sie dosłownie skręcał z bólu, od razu na pogotowie pojechalismy, zrobili mu krew i miał podwyższone leukocyty co wskazuje na istnienie stanu zapalnego w organiźmie, więc skierowali go na USG i po nim wszystko stało się jasne.... na drugi dzień był juz po zabiegu.

czyli musialabym isc na badanie krwi ewentualnie potem na usg a dlugo leżał w szpitalu boo niestety niemoge sobie na to pozwolić slyszalam ze ok.2 tyg sie leży ;/ co mi nie pasuje nacisnelam nic nie bolało

cipa z ciebie i tyle - naprawde bardzo mądrzy ludzie tutaj przebywaja nudzi Ci sie odrób lekcje

Gość moga to być poczatki
a gdzie długo, złapało go we wtorek wieczorem a w piątek do południa juz był w domu! i to miał zwykłe cięcie nie laparoskopie!

uff mam nadzieje ale chyba dopiero do lekarza pojde w srode najwczesniej o ile pojde szkoła praca..

Gość deeper.
Wez polopiryne, ona ugasi stan zapalny.

zeby tylko lekarzom nauczycielom uwierz mi cala gdynie zaliczylam mysle teraz o czyms innym