Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in-flagranti

kolezanki chlopak

Polecane posty

moja kolezanka sie zakochala w chlopaku,ktory ma fatalna opinię. podstawowe wyksztalcenie, nie ma 6zębów, nie pracuje i się żuli-tak mówią zniesmaczeni znajomi.moja kolezanka ma maturę,jest ładna i dobra, zakochala się nagle.mi to nie przeszkadza,ale ja nie znam go... nie chcialam go poznawac po tym,jak przedstawilo go kilka(niezaleznie od siebie) osob...tzn nie znaja sie nawzajem,ale znaja jego slyszę straszne rzeczy :( eh 😭

Gość dziewczyna jak wszystkie
a ty po co wtracasz swoje nosisko w cudze sprawy?

wtrącac? mylisz pojecia- ja nie wypowiadam sie,nawet sama popieram jej walke o niego. moglaby walczyc,ale czy to ma sens?

nie znasz agnieszki chlopaka-uslyszalam ostatnio od kaski. zrobilam glupia mine,bo nie znam go,agnieszka przedstawila mi go w kilku zdaniach i juz wiedzialam,ze wole nie poznawac,bo bede miala radykalne zdanie to marek w-odpowiedzialam,a kaska usiadla z wrazenia nasze wspolne znajome sie dowiaduja,bo aga byla sama 3 lata, kaska i reszta pytaja się o nią,bo znaja ją z pracy i wieczorowki. naprawde sama nie wiem co powinnnam mowic,ale skoro jest szczesliwa

Gość ja pierdu
jesteś infantylna, albo masz niskie IQ. pewnie skończyłaś zawodówe, albo jakąś marną szkołe.. nie myśl o tym, zajmij sie sobą :|

niestety mam wyksztalcenie wyzsze i zwracam uwage na wyksztalcenie i zeby u faceta i na to czy pracuje!!! chyba tyle to mozna wymagac:D