Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta112

dziwny ten mój chłopak/

Polecane posty

Gość judyta112

Witam!Mój chłopak ma jakąś manie niższości..Ciągle mi zadaje pytanie czemu z nim jestem,że mogę miec lepszego chłopaka od niego,bogatego,przystojnego i wogóle..o sobie mówi,ze jest śmieciem i ze co ja w nim widze,ze zasługuje na kogoś lepszego;( Ja juz niewiem co ja mam mu mowic,zeby do niego dotarło,ze tylko on sie dla mnie liczy i ze zalezy mi na nim..On mi wiele razy mówił,ze mnie kocha i nawet to okazuje,ale niewiem czemu mowi takie rzeczy;/

Gość weronisiax
to dziwne ,moze ma jakies kompleksy....Powiem Ci ,ze mam podobnie-tyle ze nie mowie o sobie tak jak Twoj chlopak:) Mam przystojnego faceta,ktory moglby miec nie jedna naprawde fajna laske-a tym czasem jest ze mna-wiem podobam sie jemu-ale tez b.czesto zastanawiam sie dlaczego jest ze mna .........A ktos mi kiedys powiedzial,ze Ci najbardziej przystojni i te ladne laski zawsze maja najwiecej kompleksow:( Wcale tak latwo sie z tym nie zyje:(

Gość judyta112
weronisiax no masz dużo racji tak jest często..Mój chłopak (co właśnie tego nie napisałam) ma problemy z alkoholem tzn lubi sobie popić często z kolegami i czasami widuje go podpitego;/może z tego powodu ma takie zdanie o sobie,ze pije..Dodam jeszcze,ze jego matka tez pije,a ojca niema;((Ja juz niewiem jak mu mam pomoc;((

Gość judyta112
aha i co najwazniejsze nie chce mi robic minety a ja to tak bardzo lubie:(

Gość judyta112
nie podszywać się!!!!!!

Gość weronisiax
No to dlatego bo pije-ma pewnie chlopak wyrzuty......wiesz faceci z regoly sa bardzo slabi psychicznie i kiedy maja problem-uciekaja do alkoholu-wiem to po moim chlopaku...

Gość judyta112
po dłuższej chwili przemyśleń dochodzę do wniosku, ze może on dlatego w siebie nie wierzy bo ma...jedno jądro. ale przecież nikt o tym nie a jądro w czasie sexu i tak nie potrzebne... mowie mu ze kocham go calym sercem a on caly czas to samo

Gość weronisiax
Jedno jadro to ty masz w glowie:))