Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki1006

PODEJRZEWAM FACETA O ZDRADE Z...FACETEM

Polecane posty

Gość wiki1006

skasowali mi topik a duzo by pisac wiec ogolnie kiedys ok 4 lat tem moj dostal smsa " spotkamy sie" powiedzial mi ze mials sie spotkac z jakims gejem celam zakoszenia mu komorki poznal go na czacie bo po to tam wlazl( kiedy razem zesmy jednego nabrali i zasilił mu konto) wczoraj jednak dostal smsa" nie wiem dlazcego ale mi sie sniles" no to ja afera a on ze to kiedys wlasnie umowil sie z jedenym ktory pbyl pod blokiem ale on nie zszedl jednak i teraz tamten czasami mu pisze jakies bzdyrups pozatym ten facet rzeczywiscie jakos dziwnie pisze wczoraj moj go wyzwal zeby sie odwali i dal mu spokoj Jeden z nich byl niby pod domem mojego faceta ( on tak twierdzi) ale moj facet jednak nie zszedl zeby mu ukrasc komorke wiec niby tamten sie n\wnerwil i zaczał wypisywac ze wie kim on jest i narobi mu wstydu u nas w miescie co MYSLEC!!!!!!!!!!!

Gość tralalalalalalala
no napisałaś tak chaotycznie i bez składu, że tak czy inaczej nic się nie dało z tamtego zrozumieć, więc się wcale nie dziwie, że usunęli twój temat. Cóż z tego co teraz napisałaś wyłania się trochę klarowniejsza sytuacja no ale jakiej odpowiedzi oczekujesz? Oboje z Twoim facetem jesteście nieźle porąbani :/

Gość wiki1006
chcesz obrazac??????? nie PISZ!!