Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki1006

PODEJRZEWAM FACETA O ZDRADE Z...FACETEM

Polecane posty

Gość wiki1006

skasowali mi topik a duzo by pisac wiec ogolnie kiedys ok 4 lat tem moj dostal smsa " spotkamy sie" powiedzial mi ze mials sie spotkac z jakims gejem celam zakoszenia mu komorki poznal go na czacie bo po to tam wlazl( kiedy razem zesmy jednego nabrali i zasilił mu konto) wczoraj jednak dostal smsa" nie wiem dlazcego ale mi sie sniles" no to ja afera a on ze to kiedys wlasnie umowil sie z jedenym ktory pbyl pod blokiem ale on nie zszedl jednak i teraz tamten czasami mu pisze jakies bzdyrups pozatym ten facet rzeczywiscie jakos dziwnie pisze wczoraj moj go wyzwal zeby sie odwali i dal mu spokoj Jeden z nich byl niby pod domem mojego faceta ( on tak twierdzi) ale moj facet jednak nie zszedl zeby mu ukrasc komorke wiec niby tamten sie n\wnerwil i zaczał wypisywac ze wie kim on jest i narobi mu wstydu u nas w miescie co MYSLEC!!!!!!!!!!!

Gość ciumcia rumcia
tez masz faceta co kradnie komórki hehehhehhehhehehe i go wtyłek posuwają pozazdroscic

Gość wiki1006
zajebisce ze ktos tu jest rozsadny on nigdy nie ukradł kom 4 lata temu nie mial pracy ani siana wiec mial taki zamiar ale nie ukradl jak macie mi ublizac to nic nie piszcie

Ni cholery ni rozumiem. Wy się tam umawiacie na kradzież komórek, czy jak? :D

Gość ciumcia rumcia
no nie miał siana to chciał ukrasc , ogarnij sie dziewczyno !!! większość ludzi nie ma siana i kradnie komórek a twój facet to zjeb totalny a druga taka pasujecie do siebie wez sobie trójkąt zrób znim i tym gejem