Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

problem z rodzicami

Polecane posty

od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym chlopakiem, na ostatnim spotkaniu zrobil mi malinke, rodzice wpadli w szal jak to zobaczyli, powiedzieli ze nie jade nigdzie na wakacje za kare ;/ mozecie mi wytlumaczyc co w tym zlego i co ja mam teraz zrobic? nie rozmawiam z nimi od 2 dni

Gość vmdsklfvnifnudfvn
a po co ci takie "cudo" na szyi :D? Przecież to noszą jakieś lanserki i tandeciary a feeeeeeeeee

ile masz lat? może uważają, że jesteś za młoda...swoją drogą malinki to obciach :/

mam 17 lat, nie wane czy to obciach czy nie, po prostu stalo sie nie o to chodzi czy to obciach tylko o to ze nie wiem co mam teraz zrobic z rodzicami, czy wg was to jest normalne ze oni sie tak na mnie wkurzyli i zakali wakacje? i zwyzywali mnie od puszczalskich i lafirynd ;/ okropnie sie przez to czuje a przeciez nic zlego nie zrobilam

Gość assadup
tak to normalne. maja dziecko ktore w wieku 17lat wraca do domu z malinka co znaczy ze pewnie daje dupy koledze z podworka. jestes gotowa na ochanie wozka?? skonczylas edykacje? zarobisz na siebie i dziecko?

nie daje nikomu dupy i nie zamierzam, nie spieszno mi do seksu, zreszta malinka to jedno a seks to drugie

Gość vmdsklfvnifnudfvn
Ja bym cie na wakacje nie pusciła. Bo jak teraz z malinką wracasz to z wakacji wrócisz z dzieckiem

wiem co robie i nie zamierzam uprawiac seksu przez najblizsze kilka lat, jak nie mialam chlopaka to sie mnie czepiali czemu nie mam a wszystkie moje kolezanki maja, jak wreszcie znalazlam to sie dziwia ze sie z nim caluje;/ to jest chore, ojciec mi mowi ze mam sobie wymyslic jakas kare

Gość vmdsklfvnifnudfvn
ale jakie skojarzenia z malinką?! Przecież to chyba nie tak okazuje sie miłość, poprzez robienie takiego czegos na szyi? pamietam, że u nas w gimnajzum malinki miały te tanie dziewuchy z giełdy co na samych pałkach jechały

Gość eM.
wspolczuje rodzicow, bo sama przez to przeszlam. Nie wiem, jaki Ty masz charakter, ale ja mialam ich gleboko w odwloku i na wakacje pojechalam gdzie chcialam ;) starym przejdzie a Ty idz wylej frustracje na spacerze czy gdzies...

Gość ki.nia
mogłaś korektorem albo pudrem tą malinke zakryc,zeby nie było widac;P Ja tak nieraz robię jak moj chłopak sie za mocno wessie we mnie;)

kazdy ma swoj sposob okazywania milosci nieprawdaz? poza tym za rok bede pelnoletnia, to jest moje zycie i moge robic co chce, nie rozumiem czemu sie tak czepiaja o to, jak byli w moim wieku to robili o wiele gorsze rzeczy

Gość assadup
robić co chcesz będziesz mogła dopiero jak przestaniesz być na ich utrzymaniu

Gość assadup
poki mieszkasz u niech, i oni loza na ciebie, na nauke, ciuchy wczasy to oni dyktuja warunki

Gość ki.nia
ej no juz bez przesady przeciez ona nic złego nie zrobiła!!!Malinka się moze zdarzyc,byle nie za często;P

Gość assadup
pyta czy rodzice slusznie maja racje wiec odpowiadamy ze slusznie

Gość ki.nia
no fakt rodzice boją się o Ciebie,ze za wcześnie mozesz zostać mamusią ale kurcze powinni Ci wiecej ufać...

do wakacji sporo czasu, spokojnie, odspana, zapomna, ale beda bardziej podejrzliwi. mi matka 2 mc na brzuch patrzyla, jak gdzies uslyszala, ze okres mi sie spoznia(tzn nie gdzies, ale jak z siostra gadalam:) )a mialam 18lat:)

Gość odpowiedzialna matka
ja to bym cie tak sprała po pysku że bys przez tydzień nie wyszła z domu!!!!!!!!!!! książki w ręce i uczyc sie a nie malinki:D swoja droga to jak oni cie wychowali!!! jestem oburzona

Gość ki.nia
łooj no nie przesadzajcie każdemu się moze zdarzyc..A swoją drogą jak nie chcesz żeby chłopak Ci znowu zrobił malinke to spryskaj szyje perfumami to nawet sie do Ciebie nie dotknie;P chyba,ze chcesz zeby znowu mama na Ciebie krzyczała..

Współczuje Ci... ja pier.... nie no, grubo przesadzili. Aż trudno uwierzyć, że mają pretensję o głupią malinkę. Nie wiem co złego w pocałunkach....I nie rozumiem, chcą żebyś miała faceta a oczekują, że nie będziecie okazywać sobie czułości? assadup podejrzewam tu dwie opcje, albo jesteś pojebaną mamuśką albo Ci się nudzi i robisz sobie jaja. Autorko, chyba pora wytłumaczyć rodzicom, że potrzeba Ci więcej zaufania z ich strony....poza tym, kurde, trudno uwierzyć, że nie chcą Cię puścić na wczasy... za taką pierdołę....mam nadzieje, że to nie prowokacja ;)