Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANITKA WAWA

20-letnie mamy i przyszle mamy zapraszam

Polecane posty

nie bylo mnie chwile i czytam i nie moge uwierzyc dziewczyny....dajcie spokkoj szkoda czasu na takie przekamazki

dziewczynki-ja uciekam bo rano musze wstac.....ale jestem jutro tutaj i mam nadzieje ze nikt nie bedzie nam psul rozmowy

Gość anitka to ile ty miałas
:classic_cool:

Gość andulcia
Pewnie na mnie też naskoczycie zwyzywacie od tumanów i kanalii ale uważam że wcale nie dojrzałyście do macierzyństwa. To ciekawe żeby osoba, która uważa się na tyle dojrzałą emocjonalnie aby zostać matką siedzi na forum i nazywa kogoś tumanem! Ps ciekawe wróżko czemu nie wyłożyłaś koleżance , która była "umuwiona" "wogule" jej się "spuźnia" zasad ortografii a tak pięknie recytujesz definicję patologii.. interesujące! Może najpierw jakąś szkołę by skończyć a potem się bawić w macierzyństwo-??

Gość Ty chyba zartujesz...
chyba trafiłam nie w czas :/

andulcia szkołe skonczylam, drugą własnie kończę. Poza tym ja nikogo nie obraziłam więc nie do mnie z pretensjami. A tak apropos.. Ty pewnie najlepiej wiesz kto do czego dojrzał.

andulcia - im nie przegadasz. siedzą w tych pieluchach, to inny wymiar niż realny świat.:p

anitce puszczaja nerwy to bluzga - i ona jest niby taka dojrzała, ciekawe jaki przykład będa mieć jej dzieci.

Hejka.. Ja mam 21 lat i 22tc.. widze że tu juz tez się zaczelo od wygarniania sobie, boże Ci ludzie są jacyś niepoważni.. po co komentować? Coś się nie podoba trudno, nie czytam i już?Komuś satysfakcje to sprawia, że sobie nas pobluzga? Nie rozumiem. To czy ktoś pisze poprawnie ortograficznie czy nie to nie świadczy o tym czy sie skończyło szkołe czy nie, są osoby które konczą liceum, mają matury a walą wieksze błędy niż Ci po zawodówce, a poza tym jest takie coś jak dysortografia i w końcu nkt nie jest idealny,a jak się coś komuś nie podoba to trudno.. po co robić z tego problem..

do;anitka to ile ty mialals wychodzi na to ze jestes stra i zmierzla panna;-)

sorki mialo byc stra panna i do tego zmierzla

Dziewczyny po prostu nie zwracajmy na te posty uwagi to się odczepią!! :)

co to znaczy "zmierzła"? gdzie na prowincji używają takiego słownictwa?:classic_cool:

gosiaak masz calkowita racje bo nie warto jak znosisz ciaze?

ano tak...na tym forum to kazda, która w wieku 20 lat i powyżej nie ma męża i dzieciaka jest starą panną.:P

Daga - dobrze sie czuję. Brzuszek rośnie kilogramy lecą , ale narazie jestem tylko 2,5kg do przodu. Daga to Ty masz juz bobaska a ja myslałam ze tez w ciazy jesteś.A jak córcia się nazywa? My z mężem bardzo chcieliśmy córkę, ale prawdopodbnie będzie synek, teraz najwazniejsze żeby zdrowe.

Nikola a ja od poczatku wiedzialam ze bedzie dziewczynka no i nie chcielismy usg ale moj pod koniec ciazy liczyl ze moze chlopak...ale wyszlo na moim

dokladnie nie wazne co wazne by bylo zdrowe a teraz tyle sie slyszy

wiesz ja powiem Ci ze od początku czułam ze córka i czuje dalej jakos tak wewnętrznie.. do tego jem cały czas słodycze i mam straszne wypryski na twarzy, dekolcie nawet plecach a mówią ze tak na dziołszke jest, ale to tylko zabobony, jest synuś to jest a idę teraz 12 marca więc zobaczymy czy się potiwerdzi, zresztą z tą płcią to do końca nie mozna byc pewnym, takie historie juz czytałam:)