Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANITKA WAWA

20-letnie mamy i przyszle mamy zapraszam

Polecane posty

gosiaak a czujesz sie tak samo jak w poprzedniej ciązy? Bo ja słyszałam, ze inaczej sie przechodzi ciażę z chłopczykiem jak z dziewczynką.

gosiaak ja nie mialm zadnych zmian wszyscy stawiali na chlopaczka a nawet zadnych zachcian nie mialam ani kiszonych ani sledzi ba nawet patrzec na to nie moglam...czasem cos slodkiego i duuuzo lodow jadlam

Nie, nie.. Piszę własnie że czuję jakbym miała mieć córeczke i w ogóle, ale prawdopodbnie to synek i może dlatego Ci się pomieszało, hehe, a Ty który jesteś tydzień? Znasz juz płec?

jestem w 13tc. nie znam jeszcze płci. 12 lub 14 marca ide na druga wizyte. chcialabym juz cos wiedziec :( mam troche pryszczy na twarzy, ale na nic konkretnego do jedzenia czy picia mnie nie ciągnie..

Ja mam wizytę własnie na 12 marca i jestem ciekawa czy potwierdzi się że jest synuś. Ginekolog mi powiedział w 18 tc że prawdopodbnie synek bo widzi peniska, ale jąderek nie widział i teraz ma potwierdzić.Ja zachcianek też nie mam, ale te słodycze są moja zmorą, jem tonami he:p na kważne i słone raczej mnie nie ciagnie jem normalnie:)

hejka dziewczyny.czytalam co tam pisalyscie wczoraj jak ja juz poszlam.widze ze ostro bylo i bardzo dobrze.Ta osoba specjalnie chciala narobic zamieszania.widzialam ze inne tematy tez komentowala.taka niby wyuczona i wypowiada sie na forach dla matek?zastanawiajace.chyba ja los naprawde pokrzywdzil.

izunia198843-ja wlasnie wrocilam z pracy.....a dzien jak kazdy ostatnio ciezki nic sie nie chce.ide teraz przygotowac obiadek.Za jakas godzinke tu wpadne

no fakt tak jak każdy tylko wam dobrze bo macie w brzusiach już swoje dzieciaczki a ja nadal czekam:(