Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ty wiesz kto pisze

Spotkałem swój ideał

Polecane posty

Gość Ty wiesz kto pisze

Kilka lat temu spotkałem dziewczynę będącą moim absolutnym ideałem, nie wierzyłem że coś takiego może się wydarzyć. Ale nic z tego nie wyszło, mimo wyraźnego zainteresowania obu stron. I do dziś o niej myślę.

Gość patrycyjka
no i co ?

Gość mam niestety to samo
:O

Gość nie wiem kto pisze
ja tez nie moge Cie zapomniec, moj ideale:)

Gość Ty wiesz kto pisze
"no i co ?" Chciałem to zrzucić, bo myślałem że się poczuję po tym lepiej.

Gość blou
Opowiedź nam o tym ideale, może o ja jestem.

I poczułeś się? Skoro mimo zainteresowania obu stron nie wyszło to chyba ideałem nie była?

Gość a może to ja jestem
Twoim ideałem... hm? :D :D :D

Gość Ty wiesz kto pisze
"I poczułeś się?" Nie. Wprost przeciwnie, wspomnienia odżyły. "Skoro mimo zainteresowania obu stron nie wyszło to chyba ideałem nie była?" Była, jest i prawdopodobnie zawsze będzie. Ja ją odtrąciłem, byłem głupi, uważałem że na nią nie zasługuje, robiłem wszystko by ją zniechęcić, by jej unikać przez 2 lata i w końcu mi się to udało. Była najlepszą osobą jaką w życiu spotkałem, nosiła w sobie wiele dobroci, bardzo wrażliwa i niesamowicie utalentowana, we wszystko co robiła angażowała się zawsze na 100%, wkładała w to całe swoje serce i zawsze efekt był zdumiewający. Do tego naturalnie piękna, posiadająca klasę. Wyjątkowa w każdym tego słowa znaczeniu.

Gość Sratatatatatatatatata
ja tez rok temu spotkalam swoj ideal...wypisz,wymaluj,jak ze snow...tyle ze i ja jestem i bylam tej osoby idealem,od pierwszego wejrzenia osoba ktora bardziej podobala sie jemu niz wszystkie inne ktore widzial kiedy kolwiek wczesniej...i do tej pory jestesmy razem;)hmmm byc moze ta dziewczyna nie byla idealem.wczesniej tez znalam czlowieka ktory byl niby idealny choc do tego mojego idealu ok3ch cech mu brakowalo i wszystko trafil szlak

Gość lKUWE
napisz chociaz jej imię :-) lubię sprawdzać ludzi po imieniu. Podaj imie, a ja sprawdzę czy zgadza się z twoim opisem

Gość lKUWE
a swoją drogą napisz co robiłeś, żeby ja zniechęcić i dlaczego tak naprawdę... ja się obawiam, że mój facet właśnie coś takiego robi, żeby mnie zniechęcić do siebie, ale dlaczego? nie rozumiem :-(

Gość Pewnie mężatka
A ty pewnie żonaty :D

Gość nie dam czarnego..nie bo nie..
hmmm drogi autorze.. do mnie też ktoś kiedys mówił, ze jestem miłością Jego życia, że jestem wyjątkowa i inne bzdety.. i co i nic... wlaśnie nic..zabrakło mu "jaj" żeby ze mną być.. :( do tej pory nie moge uwierzyć, że po tym co mi powiedział potrafił tak po prostu ze mnie zrezygnować :( Nie wiem ..ale wy faceci jesteście dziwni jednak.. i sami siebie i swojego postępowania nie rozumiecie :( jak ktos jest dla was ważny to zróbcie wszystko co w Waszej mocy, żeby być z Tą osobą .. tyle w tym temacie

Gość llllllllllllllll
Ja ją odtrąciłem, byłem głupi, uważałem że na nią nie zasługuje, robiłem wszystko by ją zniechęcić, by jej unikać przez 2 lata i w końcu mi się to udało. a teraz jesteś mądry bo już osiągnąłeś cel:P i wypłakujesz swoją głupotę na kafe? wyszła za mąż?

Gość nie dam czarnego..nie bo nie..
a Ty autorze..zamiast rozmyslać weź się do czynów raczej! Zrób coś, napisz do Niej zadzwoń cokolwiek. coraz mniej rozumiem facetów :(

Gość jest szansa
cos musialo zajsc skoro wlasnie dzis zebralo Ci sie na zwierzenia;)

Gość avatharrr
poszukaj jej na naszej klasie:D napewno zbrzydla i juz sie odidealizuje w twoim umysle;)

Gość Ty wiesz kto pisze
" napisz chociaz jej imię" A. "a swoją drogą napisz co robiłeś, żeby ja zniechęcić i dlaczego tak naprawdę..." Ignorowałem, zbywałem. Gdy miałem problemy, na jej pytania czy chcę porozmawiać odpowiadałem "nie wiem czy jesteś najwłaściwszą osobą", "i tak nie zrozumiesz" itp. Generalnie odtrącałem ją od siebie, nie dopuszczałem do swojej osoby, jednocześnie robiąc wszystko, by ona zawsze mogła na mnie liczyć. Nie jestem żonaty. "do tej pory nie moge uwierzyć, że po tym co mi powiedział potrafił tak po prostu ze mnie zrezygnować" Nie wiem, czasem myślę że jestem osobą, która nie potrafi być szczęśliwa i wręcz robi wszystko by się unieszczęśliwić. Może z nim jest podobnie. "a teraz jesteś mądry bo już osiągnąłeś cel i wypłakujesz swoją głupotę na kafe? wyszła za mąż?" Jestem mądrzejszy, bo wiem że to było głupie, ale w tamtym okresie czułem że robię dobrze, że ona zasługuje na kogoś lepszego. Nie wyszła, ale jest z kimś. Kiedyś dotarło do mnie, że różnie im się wiedzie, ale że ogólnie jest szczęśliwa. Przez co nie zamierzam się mieszać.

Gość Kolejny nie kumam
:-o

Gość lKUWE
A. to imię???????????????????????????????????? przecież imię możesz podać, pewnie nosi je jakies kilkanaście tysięcy dziewczyn :-O

Gość Ty wiesz kto pisze
Anna. Najpopularniejsze kobiece imię w Polsce.

Gość llllllllllllllll
póki nie slubowała... jest do wyjecia ;) Teraz się nie mieszasz bo ma kogoś, a przedtem sie nie mieszałeś bo co? Rusz dupę i przestan szukać tanich wymówek. Chyba, że do końca zycia chcesz być ciapa bez jaj :P

Gość Ty wiesz kto pisze
"poszukaj jej na naszej klasie napewno zbrzydla i juz sie odidealizuje w twoim umysle" nie mam nk. pod koniec roku podejrzałem ją sobie od siostry i wcale niezbrzydła i się nie odidealizowała. Tyle na dziś z mojej strony, dzięki za zainteresowanie tematem i wszystkie głosy nakłaniające do działania.

Gość hihihihihihihi...
Dobrze, że nie jesteś żonaty, bo bym jeszcze pomyślała, że o mnie piszesz ;))

Gość hihihihihihihi...
I nie jestem Anna, choc moje imię zaczyna się od A.

Gość to moje imię
i ktoś bardzo ważny w moim ,życiu właśnie tak mnie potraktował. Nie chcę jednak już powracać do tego co było.