Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulsja specjalna

Bułgaria - kto był?

Polecane posty

Gość emulsja specjalna

Zaczęłam myśleć o wakacjach. Wpadła mi do głowy Bułgaria. Ale zawsze kojarzyła mi się z syfem, kebabami z kota i zapachem moczu w niemiłosiernym upale. Chociaż ostatnio czytałam, że w Bułgarii pod względem turystycznym robi sie coraz fajniej. Jak to jest? Był ktoś? Drogo, tanio? Ile tak w barze np za piwo by dać?

Gość emulsja specjalna
srututututu - czyli byłaś/łeś? Bardziej interesują mnie puby i plaża. No i uprzejmość tubylców. Np Włosi/ Grecy słyną z tej uprzejmości, każdy jest milutki.

Gość Galantynka napij się
hmm jedzenie w cenach zbliżonych do Polski, może ciut taniej, smaczne, ludzie mili, standardy - hmm, nie wiem jak kiedyś było w Bułgarii, ale widzę że ciągle budują nowe hotele i pensjonaty, więc jest coraz lepiej :)

Gość emulsja specjalna
Interesują mnie w sumie Złote Piaski. Najsłynniejsze w sumie. A jest gdzie sie pobawić? :)

hmm no ta w Złotych Piaskach pobawić się można, ale ja się tam nie opalałam, jeździłam jedynie na wieczór coś zjeść i posiedzieć, ponieważ nie wiem czy leżąc na plaży chcesz mieć wokół siebie tabuny kolonii z Polski :D

Gość emulsja specjalna

Gość emulsja specjalna
właśnie o wieczór mi chodzi. ale strasznie nie chce spędzić wakacji w syfie, a tak zawsze kojarzyła mi sie bułgaria.

powiem Ci, że jak mówiłam komuś, że jadę na wakacje do Bułgarii to się pukali w głowę, ale nie żałuję, nie wiem jak jest w innych miejscowościach, ale Złote Piaski dorównują standardom europejskim:) ps. opalałam się w Albenie, wjazd na teren plaży ( w sumie całego ośrodka) płatny, ale nikt Ci nie biega po głowie podczas opalania;]

Gość emulsja specjalna
jak przystojni niech biegają:)

delfinarium jest w Varnie :)