Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sijfihes

bao.pl - ktoś korzystał

Polecane posty

Gość sijfihes

witam czy ktoś korzystał z portalu bao.pl?? jakie macie opinie

Gość sijfihes
nikt nie zna??

Gość Psciolka
Ja znam, zamawialam tam buciki converse. Nie moge nic zarzucić, paczka dotarła szybciutko, jednak musialam czekac na tzw termin realizacji zamowienia, ktory zawsze jest jakies 14 dni pozniej. Ale ogolnie wszystko oki :)

Ja nie znam...tzn. weszłam na stronkę i widzę, że to coś w stylu www.pasaz-flaminga.pl też trzeba mieć zaproszenie;) Jak ktoś byłby tak miły to please wyślijcie mi zaproszenie...jeśli ktoś chce to mogę również wysłać wam to zapr. z pasazu-flaminga. Zainteresowanych(i chcacych mi wyslac zaproszenie z bao.pl) prosze o kontakt pod adresem make.it.your.style@gmail.com dziękuję z góry.

Serwis jest bardzo fajny - w naprawdę dobrych cenach można dostać oryginalne produkty. Zawsze na maila przesyłają informację o aktualnie sprzedawanych produktach w serwisie, no i kto pierwszy ten lepszy :) A ceny są bardzo kuszące. Ostatnio znajoma kupiła sobie perfumy u nich :)

Ja jeszcze nie korzystałam z bao.pl, ale zalożyłam sobie tam ostatnio konto, bo znajoma wysłała mi zaproszonko i myslę, że będę na bieżąco sobie sprawdzała co sie będzie tam pojawiało. Naprawdę tak tanio mozna tam kupować?

Gość kika67890
a moglby mi ktos wyslac zaproszzenie? :)

Gość summer_summertime
poproszę również: inspired_muse@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość PL
Właśnie zamawiałam perfumy.Niestety okazały się wadliwe o czym poinformował mnie sklep bao.Pieniadze zwrócone na k-to.W ramach przeprosin otrzymałam kosmetyki este lauder.Miła niespodzianka z ich strony. Polecam więc ten sklep.

Gość Dancarina1534
Moja subiektywna ocena jest niestety na NIE! Owszem pierwsze zakupy okazaly sie bezproblemowe, drugie tez, a przy trzecich pojawily sie problemy. Sklep nie odpisuje na maile, brak tel kontaktowego, zamowienie jest opoznione juz o miesiac, a towar wcale do tanich nie nalezal. Na 5 wyslanych maili z pytaniem, kiedy zostanie wyslane moje zamowienie, dostaje jedna odpowiedz, ktora mnie nie satysfakcjonuje, bo Pani "Nie wie, jest w trakcie sprawdzania, a poprzedni mail napewno trafil do spamu"...... Spam tez mozna sprawdzic, niczego tam nie znalazlam. Robia z ludzi wala zamiast od razu odpowiedziec, co jest 5, oddac kase i sprawa zamknieta! Moja cierpliwosc sie skonczyla. Dobrze, ze mam w rodzinie prawnika. Jakos sobie z nimi poradze. NIE CIERPIE OSZUSTOW!!!!!!