Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 2, 2009 a ja tak liczyłam na goździka... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 2, 2009 http://images.google.pl/images?hl=pl&q=goździki&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Wszystkie dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 2, 2009 Spacja... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 2, 2009 ;) a paczka cielistych rajstop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 2, 2009 Sama se kup... :P:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2009 hmm...to rajtki masz ode mnie ;) http://www.bazarek.pl/produkt/0/187646/rajstopy-sex-cieliste.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 2, 2009 :D pamiętam te czasy gdy kobiety z mojej rodziny dostawały takie rarytasy ;) mnie wystarczyłby w sumie buziak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 2, 2009 kabel :D aż wypieków dostałam tak się podnieciłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2009 :D...je tez ;) tyle ze bez wypiekow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 2, 2009 ale jak można czmychnąć w takie święto??? :( z oszczędności...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2009 nie , no ..hmm z oszczednosci ? raczej nie.....ja to sie dziwie ze chce mu sie czmychac gdziekolwiek w niedziele :O...nawiewa sie zazwyczaj w piatki lub poniedzialki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 Myślę że woli"bardziej kobiece" tudzież wypasione . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach