Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Można już dzwonić do Boga.

Polecane posty

Komórkowa linia telefoniczna, reklamowana jako bezpośrednie połączenie z Bogiem, cieszy się w Holandii dużym powodzeniem - twierdzi pomysłodawca tej inicjatywy artystycznej Johan van der Dong. Po wybraniu numeru 06-442-449-01 osoba dzwoniąca słyszy nagrany na automatycznej sekretarce komunikat: \"To linia Boga. W tej chwili nie może on odebrać telefonu, ale zostaw wiadomość lub zadzwoń później i być może zostaniesz wysłuchany\". Według van der Donga, linia, która będzie czynna przez pół roku, cieszy się ogromną popularnością. Artysta zdecydował się na numer telefonu komórkowego, ponieważ opowiada się za ideą Boga, który zawsze jest dostępny. Jego projekt ma połączyć rytuał tradycyjny - przemówienie - z nowoczesnym - telefonowaniem. Również poprzedni projekt artysty - akcja wysyłania pocztówek do Boga - zakończył się ogromnym sukcesem. Z wp.pl

Gość jjjjjjjjuhhhha
Zadzwoń do swojej pizdniętej matki.

Gość signal
sadzisz, ze to jest wlasciwe forum?

Gość jjjjjjjjuhhhha
ja swoją właśnie pierdoliłem

Gość ojciec__dyrektor
przeciez to mój numer !!!!!!! kto go tu zamiescił ? :>

777-X chyba podziwiam cię za ten maniakalny upór odnośnie prób szerzenia rodzaju wiedzy na forum dla niej nie przeznaczonym. Nie zniechęca Cie grad obelg, ani deszcz głupich odpowiedzi. Ale każdy ma jakieś zboczenie :classic_cool: