Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokadoka

moj 2dwu i pol latek nic nie chce jesc-co robic?

Polecane posty

Gość jokadoka

Gość co ja czytam
niech pogloduje ,nic mu nie bedzie!!

Gość jokadoka
on naprawde nic nie je tylko by pil herbatke mietowa

Gość pytanie podstawowe
jesli je słodycze,przegryski,pije duzo słodkich soków to juz masz odpowiedz czemu nie je śniadania czy obiadu.nie wierże w to że nie je nic,bo po 3 dniach by sie przewrócił z braku sił.

Gość jokadoka
nie je slodyczy ani słodkich sokow wypija jeszcze (niestety-bo duzy jest)kaszke z butli i o tym jest jeszcze 3 tyg tem jadł normalnie a teraz dziubnie 2 łyzki zupy i 1/4 kanapki i to wszystko mandarynke czasem zje ale to przeciez malo

Gość jokadoka
wage ma ok-14,400 z tym ze jest niski jeszcze 3 tyg temu jadł ok a teraz nie che moze mu kupic cos na apetyt? badania mial robione jakies 3 miesiace temu i byly prawidłowe

Można kupić coś na apetyt . Ale dwulatek dużą uwagę zwraca na to jak wygląda jedzenie ja moim córką jak miały taki czas kanapeczki wyciskałam foremkami do ciastek do tego kolorowe ozdoby z ogórka rzodkiewki zupy też starałam się robić o intensywnych kolorach do tego opowiadałam niestworzone historie o tym że krasnoludek nazbierał groszek i takie tam... jak zagadałam to obiad znikał

Gość jokadoka
owsikow nie ma ja wycinam literki z sera i wedliny :O

Moj brat rowniez byl niejadkiem. Jak byl maly jadl normalnie. Gdy mial dwa latka przestal normalnie jesc i to trwalo az do 13 roku zycia. Kazdego dnia jadl placki i trzy lyzki budyniu.

Gość jokadoka
aksamitka-nie strasz jakie te placki jadał Twoj brat?

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu=/
nic mu nie bedzie!ja tez bylam niejadkiem!

Jak do tej pory jadł normalnie to na pewno chwilowy brak apetytu może spróbuj przeczekać przecież zdrowe dziecko nie zagłodzi się :O no tak mi się wydaje Moja córcia też należy raczej do niejadków i z tego powodu dosyć długo pozwoliliśmy jej jeść kaszę z butelki i w naszym przypadku było to błędne koło nie zjadła obiadu to domagała się kaszy i tak ciągle a my martwiliśmy się że głodna i dostawała to nieszczęsne mleko aż postanowiłam że nie dam więcej mleka i apetyt w koncu wrócił nie je oczywiście nie wiadomo ile ale je normalne posiłki bo wie że nic innego nie dostanie

Gość jokadoka
justa -tez tak mysle ale moj sie zaplacze jak kaszki nie dostanie :O wlasnie czytalam ,ze dizieci zaczynaja normalnie jesc jak nie zapychaja sie kaszka ale jadl i kaszke i sniadania i obiady i kolacje a teraz cofnal sie z jedzeniem do okresu niemowlacego :O

Gość upsa

Gość tsh niskie
hahaha jedna wycina serduszka w serku i szynce, inna kolorowe zupy robi mówiąc ze to od krasnoudka, a ja pamietam jak mama wkładała zapałki do dziureczek w pierscionku i udawała ze to jezyk i się cieszyłam. dobrze ze miała taki piersionek w któr mozna było wsadzac i wyjmowac zapałki. Cuda na kiju się robi:)

miałam to samo w grudniu z moim 2-latkiem, z tym, że on nie jadł przez 2 tygodnie NIC, tylko 3 łyżeczki jogurtu; byliśmy u 3 lekarzy, raz na IP, lekarz w ciemno zapisał syrop na robaki (chociaż 3-krotne badanie kału było ok), po dokładnie 2 tygodniach zaczął jeść. Wiem, co przeżywasz, ja byłam zrozpaczona, widać było, że chce jeść, ale jak już coś wziął do ust, to wypluwał; okazało się, że po tygodniu niejedzenia dostał zapalenie gardła; do tej pory nie znamy przyczyny, czemu przestał wtedy jeść; teraz je, ale mało i tylko \"swoje\" potrawy

Gość u nas to samo wiec sie podpina
m

Gość ja kupilam syrop herbapolu
i jest ok