Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepwena

Kocham go a on...chyba nie

Polecane posty

Gość niepwena

mówi,że jestem jak dla niego siostra, przyjaciółka, powierniczka...ale dla mnie to za mało czy jest szansa,że to się zmieni, zwłaszcza,że mówi,że mu się podobam i pociągam go i jestem wartościową dziewczyna, więc czemu nie może mnie pokochać, dodam,że jest wolny

Gość niepwena
powiedziałam, przytulił mnie, pocałował w czółko ale nic nie powiedział

Gość niepwena
sam mówi,że mu się podobam, poza tym nie szuka kobiety, bo mówi śmiechem-żartem,że ma mnie ale zadnychkonkretów

Na moje oko nie mieścisz sie w jego kryteriach poszukiwań, a on nie chcąc Cie zranic bo Cie lubi , kręci . Chyba oczywiste, nie sadzisz?

Gość nic z tego nie będzie
uwierz mi

Gość niepwna
wygląda to tak,jak byśmy byli para ale nie jesteśmy, a co do chemii...było kilka sytuacji, kiedy mogłoby do czegoś dość, ale ...pomimo,że miałam ochotę powstrzymałam to

Gość niepwna
więc niech mi nie mówi,że jestem jak siostra a innym razem,że go pociągam i ciężko mu się opanować, bo to nienormalne, o co mu ku*** chodzi

Gość no jasnee
bedziesz mu sie podobac, bedziesz kumpela, powierniczka do momentu az nie dasz mu dupy. pozniej kopnie Cie w dupe :o tak to juz jest gdybys mu sie faktycznie podobala to by byly te konkrety i cos by sie posuwalo do przodu.. szkoda czasu na takich typow

Gość niepwna
my już 2 lata się kumplujemy, myślę,że gdyby odupę chodziło dawno by sobie odpuścił, chodzimy razem na imprezy zawsze jest przy mnie, nie podrywa innych panienek, wszędzie mnie zabiera więc mam prawo się łudzić ,że coś w tym jest albo jestem aż tak naiwna, mamy 28 i 29 lat