Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze bolibardzo boli

Kac moralny

Polecane posty

I znow to samo a mialo byc tak pieknie... Znowu sie opilam znowu nawyrabialam i za kazdym razem obiecuje sobie ze bedzie inaczej,dlaczego taka jestem? Mowi sie ze pic to z glowa a co jak sie ma pusto w glowie? Wiem ze mam problem z alkoholem po wypiciu najmniejszej ilosci nie potrafie sie kontrolowac i pije do upadlego...a potem wyrabiam i wygaduje bzdury.Probowalam wszystkiego,wizyty u psychologa ale jest mi glupio opowiadac komus obcemu o tym ze jestem durna puszczalska i ze nie daje sobie z tym rady... chce mi sie wyc

mecze sie juz tak od srody samobojcze mysli doprowadzaja mnie do szalenstwa i wydaje mi sie ze wszyscy na ulicy wiedza o mnie wszystko...

Gość to nie pij do cholery cinżkiej

Chciala bym zeby to bylo takie latwe nie pic!!!

zmieszaj sobie wódkę, piwo wino czy co tam chcesz z olejem rycynowym i wypij-będziesz tak potem rzygać, że już nigdy nie ruszysz alkoholu bo sam zapach piwa Cię odrzuci :classic_cool:

Gość uj tak moralniak cus straszneg

no i czym sie przejmujesz........będziesz miała co wspominać na stare lata!!!!!......nie dasz chłopakom to dasz robakom.....nie żebym była rozpustna....ale tak jest

kac moralny przejdzie....a wspomnienia zostają.....no,chyba ze nie pamiętasz

ksero tu nie chodzi o sam seks,bo nikomu od 2 lat nie dalam chodzi o sam fakt bycia pijanym i niepamietaniu dna poprzedniego nawe jak pije sama w domu i nic nie zrobie to zabija mnie moralniak wszystkie rzeczy ktore kiedys zrobilam czy powiedzialam....to jest naprawde straszne i nie do opisania

Gość młaja
oj ja mam dopiero 22 lata i tez juz duzo po alkoholu nawywijalam i teraz zaluje .. tez jak juz zaczne pic to ciezko jest skonczyc

Ja mam 24,i tez zaluje ale wypicia kieliszka odmowic nie potrafie... Mala jak ty sobie radzisz z kacem

Gość sprrrrrrrrrawacz
prawiczek i kropka 1987 sorry że pytam ale czy ty jesteś niepelno sprytny,co zagladam na to forum to ty aktywny

oj moralniaki są straszne... ja mimo, że jestem jeszcze dośc młoda zaczęłam się bać, że mogę w niedalekiej przyszłości mieć problemy z alkoholizmem... bo ostatnio ciągle jakaś impreza a ja oczywiście alkoholu nie odmówie... po nim nabieram pewności siebie, staje sie odważniejsza, potrafie rozmawiać z ludźmi... ale potem właśnie zaczyna się to wygadywanie głupot... :/ może to przez to, że nie potrafie sie otwierać na trzeźwo, wszystko dusze w sobie... ale no fakt faktem w życiu trzeba się czasem nauczyć bawić bez alkoholu...

podałam sposób na zerwanie z piciem a te swoje...jak nie potraficie zapanować nad sobą za pomocą rozumu, to obrzydźcie sobie alkohol tym sposobem

Czy ktoras z was myslala o wizycie u psychologa i czy waszym zdaniem to cos da? Ja bylam raz z takim zamiarem ale nie potrafilam sie otworzyc i wygadac wiec nic z tego nie wyszlo..

to nie pij do cholery cinżkiej -ja zawsze na 2gi dzien zdycham i rzygam wiec raczej to nic nie da ale sprobowac warto

Gość młaja
Zawsze bolibardzo boli jest ciezko staram sie zapomniec i zajac wszystkim zeby tylko nie myslec o tym co powiedzialam lub zrobilam w nocy ale jest ciezko i tak naprawde chyba przestaje sobie radzic

Gość młaja
ja tez rzygam i zdycham na drugi dzien

a ja nie piję w ogóle. opamiętałam się. kiedyś piłam dużo teraz w ogóle i dobrze mi z abstynencją. Na imprezach bawię się świetnie bez alkoholu, alkohol jest dla ludzi, ale wszystko z głową.

Gość to oddae to co czuje
Zagryzam sie sama w sobie I rozbieram sie, by wzial to co chce Chyba puszczam sie. Ten obejmowal tak, A tamten szarpal do utraty tchu. To wszystko boli mnie Ja nie widzê, ze nie zyje Ja nie widzê, ze nie zyje Ja nie widze! Nie chce kochac Nie chce ranic sie. Kiedys tam w puste lato Z obcym za reke szlam, a pózniej gwalcil mnie. Klamalam dobrze mi. On mówil: "Patrz! Jak razem pieknie nam" Ja na to: "Nie! Nie! Nie! Nie moge dac Ci siebie" Ja nie widzê, ze nie zyje Ja nie widzê, ze nie zyje Kiedy nie bede kochac, Nie zdolasz nigdy zranic mnie Kiedy nie bede kochac, Nie zdolasz, nie! Jestem, wiec nie chce cierpiec! Jestem, wiec wole nie czuc! Nie! Jestem, wiec nie chce cierpiec! Jestem!

Gość DEBIZLIZM
i po co Chylinskiej ONA kawalek? przeciez on mowi o czyms innym niz temat topiku...trzeba czuc ta muze...

dlaczego AA ja nie pije czesto ale jak juz zaczne to nie potrafie skonczyc,,,czy cos takiego naprawde kwalifikuje sie do AA???