Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenyyyyyyyyy

i co robic? mam 49 i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość jenyyyyyyyyy

jenyyyyyyyyyyyyyyy szokkkkkkkkkkkkkkkk chyba zeswiruje!!!!!

Gość wiem ze.....
gratuluje:)

Gość jenyyyyyyyyy
zartujesz??

Gość ebambiiiiiiii
to tak jak moja prababcia. urodziła dziadka w tym wieku.i żyje najdłużej z jej dzieci. gratulacje.

Gość wiem ze.....
rodzic ,wychowac i na sterosc sie cieszyc :)

Moja babcia urodziła mojej mamy siostrę jak miała 48 lat. Teraz to już jest prawie 30-letnia kobieta- całkiem fajna:)

Gość A ja w to
NIE WIERZĘ !!!! To chyba żart :-)

Odmlodzi Was :) Po pierwszym szoku i mimo problemów, które przy dzieciach i w ogóle w życiu sa nieuniknione, na pewno będzie tylko szczęście.

Gość black halo
Mam kolege, ktorego mama urodzila majac 46 lat. Opowiadal jak rodzice oswadczyli jemu i jego bratu, on 24 lata a brat 22. Siedza w niedziele przy obiedziec. Starszy syn juz z zona i mowia, ze chcieliby cos oglosic. No i synowa mowi, ze jest w drugim miesiacu. A na to jego mama: ja tez. Podobno rodzina zamarla na dobre 5 minut i nikt nie wiedzial co powiedziec. W koncu mlodszy powiedzial "zeby w tym wieku wpasc ...". Finanie kolega ma mlodsza siostrzyczke i coreczke w tym samym wieku (roznica dwa tygodnie) i jak czasem wychodza na spacer to mysla, ze blizniaki. Widzialam mame kolegi - odmlodniala o 10 lat conajmniej a moze wiecej. Nikt jej nie da prawie 50tki. Wlasciwie jedyne moje zmartwienie byloby takie co bedzie jesli nie dozyje chociaz do wieku, w ktorym dziecko pokonczy szkoly.

Gość betix
teraz to juz chyba nic nie poradzisz nie da sie czasu cofnac. teraz to juz tylko trzeba sie cieszyc.

oj ciesz sie bedzies zmiała małe cudenko dla którego wrto życ i bedzie ci pociecha na stare lata