Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laminatka

Uzaleznienie od internetu psuje nasz związek

Polecane posty

Gość Laminatka

Maz jest bardzo uzalezniony od komputera i internetu. Tylko przyjdzie z pracy juz goni na komputer i tak do wieczora. Jest uzalezniony, czuje ze nasz zwiazek duzo na tym traci. Czy macie podobnie ze komputer przeszkadza w waszym zwiazku?

Gość Żonka w ciąży
U nas jest to samo. Ku...ca mnie strzela,jak go widzę przy komputerze :O

Gość little less conversation
mój związek też psuje, bo ja chcę siedzieć na kafe 24/7, a mój luby dyskutować na gg ze znajomymi. a komputera rozerwać się nie da.

Gość aaaaaaab
może należało by mieć własne życie a nie liczyć że facet, facet, facet, facet i siedzieć jak pies w domu :O jak zaczniecie same żyć a nei wisieć na biedakach tro sieczasami zai nteresują nikt sie nie chce zajmować 24/7 bluszczami :D

Gość Żonka w ciąży
Sorry,ale pieprzysz głupoty :O

u mnie bylo tak samo, nawet nie potrafił odpowiedzieć na proste pytanie jak siedział przy komputerze, nawet sie nie odzywał :)

Gość męzatka
U mnie było to samo, przez 2,5 roku malzenstwa, ale sie skonczylo, bo sie wyprowadzil z domu. Ale nie szlo po prostu wytrzymac, Tu małe dziecko bylo a on nie zajmowal sie nim wogole tylko komputer i internet i gry!!! Ja bylam gosposia, matka i kura domową, na niego wogole nie szlo liczyc. A do roboty byl leniem, bo uwazal ze on na tych grach zarobi, Taak tylko kasa szla na te rózne postacie a nic z tego nie było, czasem nawet co do garnka włozyc. Tak tak z tym trzeba skonczyc. Tylko im sie nie da tego przetlumaczyc i tak w kółko gadaja jedno i to samo.