Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredroo

Co w waszych oczach dyskryminuje dziewczyne?

Polecane posty

" ja tam do matki natury pretensji nie mam bronie tylko innych lasek " nie rozumiesz, że na tym polega ten świat. Dobre geny mają sie łączyć z dobrymi, żeby powstawały jeszcze lepsze osobniki. Po co facet ma udawać że jakaś dziewczyna go pociąga, jezeli tak nie jest?

Gość młaja
pozatym co ma matka natura do cyckow z sylikonu ciuchow i wybielonych zebow nic kapletnie nic...... wiec szukajcie malomownych lasek znajdzcie dobra prace i zapiepszajcie na nie beda piekne tylko ups jak juz taka laska jest piwkna to nie chce takieko frajera buhahaha

Gość marta_grzechu_warta
Napewno nieodpowiednie zachowanie.. papieros skryty w dłoni palony zachłannie, zataczanie się po nadmiarze wypitego alkoholu, wulgarne słowa i gesty.Może jeszcze zbyt mocny makijaż i 40-stka w dzinsach z brokatem i różową bluzka w kotki...

" pozatym co ma matka natura do cyckow z sylikonu ciuchow i wybielonych zebow nic kapletnie nic...... wiec szukajcie malomownych lasek znajdzcie dobra prace i zapiepszajcie na nie beda piekne tylko ups jak juz taka laska jest piwkna to nie chce takieko frajera buhahaha" I tym postem się zdemaskowałaś. Juz możesz przyznać, że bronisz siebie, a nie innych. 💤

Gość farmerjan
1.pali 2.pije 3.puszcza sie 4. cwaniaczy 5. nie ma zainteresowan 6. za czesto chodzi na imprezy 7. ma krotkie nogi = jets niska

Gość młaja
nie bronie siebie bo nie mam przed kim i taknie wiesz kim jestem moge byc chlopcem facetem dziewczyna laska babcia lub dziedkiem hehehe tlumacze wam poprostu ze jestescie zabardzo poweszchowni teraz z brzydkieko kaczatka mozna zrobic piekna labedzice niestety tacy jak wy czesto budza sie za puzno

"nie bronie siebie bo nie mam przed kim i taknie wiesz kim jestem moge byc chlopcem facetem dziewczyna laska babcia lub dziedkiem hehehe tlumacze wam poprostu ze jestescie zabardzo poweszchowni teraz z brzydkieko kaczatka mozna zrobic piekna labedzice niestety tacy jak wy czesto budza sie za puzno " Skoro z pasztetów da się zrobić piękności, to po co ich bronisz? Nie się zrobią na te pięknosci to wtedy będą miały facetów. Pociągu seksualnego nie da się ukierunkowac wedle rozkazu, po prostu jest.

Gość farmerjan
prawiczek, nie filozuj. dzieki takim tempawym cwaniakom jak ty to forum nie jest takie, jak bylo kiedys. zalosne to ciagle szukanie prowokacji

Gość marta_grzechu_warta
farmer jak się puszcza i chodzi na imprezy to ma zainteresowania;P

Gość farmerjan
Pociągu seksualnego nie da się ukierunkowac wedle rozkazu, po prostu jest. dlatego ejstes prawiczkiem, nie? ale dobrze, ze zdajesz sobie sprawe ze swojego problemu i znasz jego zrodlo :)

Gość farmerjan
marta - takie zainteresowania sa zbyt powierzchowne, zeby taka laska miala u mnie jakiekolwiek szanse. jak sie dowiaduje, ze jest z tego typu to tak mnie odtraca, ze nawet mi sie z nia gadac nie chce dluzej niz 5 minut. no ale roznie sie ludzie zapatruja i dobrze :) dzieki temu swiat nie ejst jednokolorowy :)

"prawiczek, nie filozuj." Odpowiadam na to co napisała. "dlatego ejstes prawiczkiem, nie? ale dobrze, ze zdajesz sobie sprawe ze swojego problemu i znasz jego zrodlo " Dokładnie. Jestem brzydkim nieudacznikiem. Nie znaczy to jednak, że moje receptory wzrokowe odbierają inny obraz i nie jestem w stanie ocenić brzydoty innych i realnych zachowan, którymi kierują sie ludzie.

Gość młaja
Skoro z pasztetów da się zrobić piękności, to po co ich bronisz? Nie się zrobią na te pięknosci to wtedy będą miały facetów. ale pasztety tez maja facetow nawet wiecej pasztetow ich ma jest ich poprostu wiecej na swiecie hehehe a piekne dziewczyny szczescia w milosci nie maja

Gość młaja
Dokładnie. Jestem brzydkim nieudacznikiem. Nie znaczy to jednak, że moje receptory wzrokowe odbierają inny obraz i nie jestem w stanie ocenić brzydoty innych i realnych zachowan, którymi kierują sie ludzie wtakim razie biez sie za pasztety bo do konca zycia bedziesz prawiczkiem

Gość farmerjan
Dokładnie. Jestem brzydkim nieudacznikiem. Nie znaczy to jednak, że moje receptory wzrokowe odbierają inny obraz i nie jestem w stanie ocenić brzydoty innych i realnych zachowan, którymi kierują sie ludzie jakze jednotorowy jest twoj umysl... nie slyszales o czyms takim, jak gust? wiesz, wyglad jest pojeciem wzglednym. o ile wiesz, co to znaczy... tobie sie nie podoba - mi sie podoba. choc mysle, ze ty tak cwaniaczysz w necie i tyle, a jakas panna w realu, wystarczyloby, ze nie mialaby brzydkiej twarzy i juz bys sie przed nia plaszczyl, zeby tylko w koncu cos zaliczyc...

Gość młaja
jakze jednotorowy jest twoj umysl... nie slyszales o czyms takim, jak gust? wiesz, wyglad jest pojeciem wzglednym. o ile wiesz, co to znaczy... tobie sie nie podoba - mi sie podoba. choc mysle, ze ty tak cwaniaczysz w necie i tyle, a jakas panna w realu, wystarczyloby, ze nie mialaby brzydkiej twarzy i juz bys sie przed nia plaszczyl, zeby tylko w koncu cos zaliczyc... popieram ale dodala bym cos jeszcze wystarczy fajny tylek i dobra bajera i juz byl by jej

Gość a2451235
prawiczek to tak naprawde gej i w dodatku ma malego

Gość marta_grzechu_warta
Ja od męzczyzn nauczyłam się uważnie słuchać i staram się unikam dywagacji w rozmowach, bo wiem że oni strasznie tego nie lubią.

"jakze jednotorowy jest twoj umysl... nie slyszales o czyms takim, jak gust? wiesz, wyglad jest pojeciem wzglednym. o ile wiesz, co to znaczy... tobie sie nie podoba - mi sie podoba. choc mysle, ze ty tak cwaniaczysz w necie i tyle, a jakas panna w realu, wystarczyloby, ze nie mialaby brzydkiej twarzy i juz bys sie przed nia plaszczyl, zeby tylko w koncu cos zaliczyc..." Poczujesz się bardziej mężczyzną, jak spróbujesz mi pojechać? Najwyraźniej tak. :classic_cool: nawet jeżeli bym się rzucił? Co w tym złego> Dla jednych się liczy twarz dla innych coś innego. To też GUST co do kryteriów, a zatem atakujesz mnie tym co sam bronisz. :classic_cool:

Gość młaja
Poczujesz się bardziej mężczyzną, jak spróbujesz mi pojechać? Najwyraźniej tak. nawet jeżeli bym się rzucił? Co w tym złego> Dla jednych się liczy twarz dla innych coś typowa gadka geja

Gość młaja
Musisz wśród nich przebywac, że znasz ich zwyczaje. Jak ja kocham ten brak argumentów. oczywiscie ze znam kilku i przebywam w ich towarzystwie zlatego stwierdzam fakty

"oczywiscie ze znam kilku i przebywam w ich towarzystwie zlatego stwierdzam fakty " Widzisz, a jak ja stwierdzałem, te co do Twojej brzydoty to sie kłóciłać. A przecież jako brzydal poznam brzydala, więc po co się zapierasz? :classic_cool:

Gość marta_grzechu_warta
A co orientacja seksualna prawiczka ma wspolnego z tematem?

Gość młaja
jak juz napisal kolega wyzej dla kazdego piekne jest cos innego dla ciebie moge byc nawet kupa gowna ale to nie zmienia faktu ze dla mnie i reszty czytajacej to forum jestes gejem i nie ma sie o co obrazac trzeba sie poprostu przyznac

" jak juz napisal kolega wyzej dla kazdego piekne jest cos innego dla ciebie moge byc nawet kupa gowna ale to nie zmienia faktu ze dla mnie i reszty czytajacej to forum jestes gejem i nie ma sie o co obrazac trzeba sie poprostu przyznac " Zatem zakumplujmy się, poszerzsz swoją paczkę kupo gówna. :classic_cool:

Gość młaja
oczywiscie ze pore