Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaciekawionyFacet

Do przeciwniczek połykania spermy!!

Polecane posty

Gość ZaciekawionyFacet

Zastanawia mnie pare faktów jak to jest, że kobiety bez problemu piją krowie mleko, zjadają kurze jajka np w postacie kogiel mogiel rzeczy które pochodzą od zwierząt i to ich nie brzydzi, a brzydzą się spermą pochodzącą od człowieka w dodatku ukochanego i tego się przydzą a jaj od kury i mleka krówskiego się nie brzydzą jaka w tym logika??

Gość dziwne...
ja tam lubie sperme... gorzej z jajkami, koglem moglem i innymi takimi a jak widze takie niesciete gluty na jajku sadzonym - to schodze

Gość kiciaaaaaaaaaaaa
bo mleko jest dobre i nie smierdzi w przeciwienstwie do waszej obrzydliwej lepkiej wydzieliny a fuuuuuuj!!!

Gość dziwne...
noooo dzielenie sie sperma jest boskie, musze przyznac

No właśnie. Nawiasem mówiąc zawsze możan przegotować przed spożyciem :)

Gość bejbe1191919
Kocham mojego Misia jak nikt nikogo na tym świecie,ale no sorry, ale.. sperma ma ohydny smak i nie bede sie zmuszac..

uwielbiam finał w ustach i absolutnie nie brzydzę się tego "nektaru" nie lubię słowa sperma :p Lubię też czasami połknąć... Czy jestem nienormlana?

Gość dziwne...
moze ten twoj misio wpierdala jakies badziewie?

Gość spermopijka 35
trzeba dawac swojemu kofanemu duzo ananasa do jedzenia , wtedy jest cudownie smaczna, nie moze palic po palacze mają ohydną :(

jak facio pije i pali ...to naprawde smak "nektaru"jest dla kobiet nie do przyjecia.Niech sie gosciu naje pare godzin przed seksem pomaranczy-pomaga. kicia.....ile masz wiosenek?

Gość kjuhki
nie jesteś nienormalna. Do autora: a Tobie sperma smakuje? Pytanie drugie: dlaczego mężczyźni brzydzą się kobiecego mleka? No i odpowiedź: mleko przed spożyciem jest przetwarzane w mleczarniach,niewiele osób (nawet na wsi) pije takie prosto od krowy. Jajka, podobnie jak mleko można zagotować.

mój palił odżywial się normalnie beż żadnych ananasów a była dobra :]

Gość jeeaa dupa.
nie lizemy skorupek jajek pacanie ani nie doimy mleka z krowiego cycka. wiec co ty tu porownujesz? wez siezastanow!!!

Gość jeeaa dupa.
jarek wie bo sam swoja sperme polyka!!

Gość Tytanowy Janusz
mleko krowie porownywane do spermy wez sie lecz jakby tak bylo to jako dziecko bys wpierdalal mleko ale od byka

Gość heheheeee
mleko smakuje normalnie, jajka smakują normalnie. kozie mleko smakuje oblesnie i jego nie pije. to samo odnosnie spermy. co prawda...hmm.. niestety wychodziz azwyczaj tak, ze sie do tego zmuszam... bo jakos mnie wtedy poniesie..i wyplulam tlyko raz...a dlatego, ze ni8e mialam w poblizu niczego do popitki, ani zagryzienia smaku... no ale ograniczylam robienie loda swojemu facetowi jakis czas temu i to chyba dosc ostro, jesli porownujac z kiedys. ale coz. wole mu zrobic raz a porzadnie na jakis czas, niz np w polowie sie zniechecic i nie pozwolic mu skonczyc w ustach...

Gość szparek
O przepraszam ja się nie brzydziłem mleka swojej Żony. Gdy Córcia nie dopiła odciągnietego pokarmu, chętnie wypijałem. Pycha!

Gość ZaciekawionyFacet
Hmmm ciekawe to co piszecie jeśli chodzi o mnie to próbowałem swojej spermy i pomimo że pale bez problemu jestem wstanie ją połknąć smak jest ok ale rzeczywiście gdyby kobieta uzależniała finał w ustach od tego żebym jadł ananasy o ograniczył palenie na pewno bym się na to zgodził....jednego tylko nie rozumiem że wydzielin zwierzęcych się nie brzydzicie a od człowieka taki problem nie mogę tego zrozumieć...

Gość heheheeee
zaciekawiony facet - tepy jestes? to nie chodzi o to, skad cos pochodzi, tylko kurde jaki ma smak ... zalosne te twoje niezrozumienie :O

Gość fdujho
naprawdę sperma śmierdzi????

Uwielbiam mleko prosto od krowy:D a kobiece ... mmm podobno to afrodyzjak;]

Gość KRYZYS IDZIE
zaraz wszystkie będą łykać i prosić o więcej !!!!!!!! :P :D

Gość ZaciekawionyFacet
ja tam nie wyobrazam sobie nic przyjemniejszego nad lyk ojcowego nasienia o poranku :)

Gość szparek
A ja nie wiem, czy jak piwo zdrożeje, to zamiast butelki browara nie kupię sobie puszki ananasa, bo cena pewnie będzie podobna.

Gość ale debilne pytanie
Trzeba być wyjatkowym kretynem zeby pytać - DLACZEGO ? Nałykaj się swojej na próbę ,przecież to cię nie obrzydzi bo twoje ! A lak poczujesz zapach i smak to nie będziesz zadawoć głupich pytań.

Gość ja robię tak
jak facet mi się zleje w budzię, to mam w jednej recej kawałek chleba i górek kiszony i szybciutko gryzę cheleb i ogóra i połykam. Raz się tylko zrzygałam na mojego lubego i poprosiłam, żeby zjadł moje smakowite zygi, ale nie wiedziec czemu nie chciał. A mówi, że mnie kocha? Jarek 84 Ty był pewnie zjadł zygi, prawda?

Gość mrhyde
Hmm. Ja probowalem swojej spermy i smakuje ok. Nie kumam co w tym obrzydliwego, moim zdaniem nie ma nic bardziej uroczego i mowiacego o tym ze kobieta cie kocha niz to ze spija twoj nektar po slodkim lodziku. W sumie moja ex to robila, duzo dziewczyn z ktorymi spalem jedna noc lubilo albo spijac albo jak tryskalem im na twarz i uwarzam ze to cholernie podniecajace patrzec na biale smugi na twarzy kobiety jak spija je pomagajac sobie paluszkiem :) Oby wiecej takich kobiet. Mysle ze obrzydzenie bierze sie z tad ze wielu wam mamusia, ksiadz czty inny pruderyjny pajac wmawial od malego ze siusiak jest be, cipka jest be, sex to cos obrzydliwego, o sexie uczyly was kolezanki z podworka mowiac jakie to oblesne trzymac fajfusa w ustach a sperma buee to jak rzygi albo cos.. Wszystko ma swoje podloze, nawet to co lubimy i nie w sexie. Niestety Polki sa strasznie zamkniete na sfere erotyczna, wychowanie sexualne u nas lezy, a wszech obecny kler ktory od malego uczy o tym ze sex to obrzydlistwo i straszna rzecz od kltoerj bedziecie sie smazyc w piekle robi swoje... Pozdrawiam wszystkie milosniczki meskich soczkow :)

Gość jestem bardzo zabawny
taaa...kryzys sie zbliża, nabiał zdrożeje więc będa same się prosic