Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

torebka

Polecane posty

Hehe :D Ja na laptopa szukam... Takiej bardziej eleganckiej. A ostatnio sobie dwie kupiłam, takie zwykłe.

hehe:) Chyba sie bede musial do Galeri wybrac...;/ Nie lubie kupowac rzeczy z allegro:P

To możemy iść razem :D Chętnie kupię sobie kolejną torebkę ;)

Hehe dobrze:) Widze mania torebkowa:P Tez tak dawniej miałam,pozniej miałam okres kiedy kupowałam ciagle buty:P A teraz sweterki:D:D

Klempa - porządna torebka kosztuje nie 40 złotych, a 140... No, może i są tańsze... Ale czasami lepiej kupić sobie tanie - a więcej :D

Ramagga, ale mówiąc o cenach miałam na myśli, że wystawiają jakieś gówna za 100 zł i więcej i jeszcze wciskają kity, że torba jest super i w ogóle. A to nieprawda. :) A już najbardziej rozwala mnie wystawianie różowych i granatowych torebek i pisanie, że jest to mega hit kolorystyczny. :D

A, tu masz rację... Jeśli chce się kupić porządną torbę, która ma jakiś tam ciężar utrzymywać, to lepiej pomacać, obejrzeć z każdej strony, powąchać (sorry, zapach to mój fetysz ;) )

No, zapach jest ważny. Niektóre walą starym kotem leżącym tydzień w rowie. I najgorsze jest to, że nie da się tego niczym wytępić. :D Ta ostatnia torebka, którą dałaś ładna i cena przystępna. :D A swoją drogą podłapałam temat torebek, bo sama mam hurtownię. :)

Gość lustrator29
bardzo powszechna Katerino

Ramagga, nie posiadamy stronki. Brakowałoby mi czasu na obsługiwanie tego. :)

Klempa, a grafika nie potrzebujesz grafika do stronki właśnie? ;)

Ramagga, dziękuję, ale nie potrzebujemy. :) Jakąś tam śmieszną stronkę mamy, ale bez oferty, tylko z samymi namiarami. Ale jak zmienię zdanie i będę potrzebować to się zgłoszę. :) Mnie to by się bardziej przydał grafik do robienia stron na Allegro, bo nie bardzo umieć html - a. :D

Gość ZIoty
o dżizys najn :o