Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berry_Fizz

ma problemy z koncentracją czy jest głupi?

Polecane posty

Gość Berry_Fizz

jestem z facetem, ktory jest wykładowcą na wydziale nauk politologicznych. wydawaloby sie, ze musi miec szarych komorek wiecej niz przecietny "chłopak z sąsiedztwa", a tymczasem... 1. jak prowadzi samochod, nigdy nie moze dojechac do celu. zawsze bladzi, nie zna sie na mapie, i wybiera skróty stanowiące wielokrotność trasy pokonywanej w tradycyjny sposob. 2. nie rozumie aluzji 3. na pytanie, jakim samochodem przyjedzie, odpowiedział: srebrnym :-I 4. wiele rzeczy interpreuje inaczej niz inni 5. o wszystkim zapomina, wszystko przekręca 6. uwaza sie za bardzo zdolnego i megainteligentnego, co chyba najbardziej mnie wkurza 7. niemal nigdy za mnie nie płaci - pozwala, bysmy rozliczali sie jak Żydzi, nawet za wspólnie wziętą taksówkę, za piwo kupione na nasz wspolny wieczor - nie wiem, czy to ze skąpstwa czy tez "nie pomyslal, ze nie wypada" :-I

skoro tak cie irytuje, to po co z nim jestes? tylko nie mow, ze z milosci, bo w to nie uwierze.

Gość dfghjk
1,2,3- bo facet 4,5- kazdemu sie zdarza 6- przerosniete ego- zdarza sie 7- co z tego? to twoj facet czy sponsor?

Gość dfghjk
4- w zasadzie powinnam napisać, że to dobrze. przynajmniej kolo nietuzinkowy jest i ma własny sposób postrzegania świata. a nie jest typowym baranem w stadzie, co to zawsze za innymi.

Gość aux_petits
"bo facet"? facet nie ma zadnej orientacji, a samochody okresla kolorami? jak blondynka...

Gość asdfkjaskljdl
"3. na pytanie, jakim samochodem przyjedzie, odpowiedział: srebrnym :-I" a z ciebie taka blachara że jak się umawiasz to musisz znać markę i rocznik? chyba "srebrnym" to dobra odpowiedź na pytanie :D jak chcesz innąto pytaj dokładniej

Gość rok ich nie widzial
chcialas wybadac jakim samohodem przyjedziesz a spryciarz zabil ci cwieka, mowiac ze srebrnym a ty glupia nawet nie rozumiesz aluzji, ze masz sie tym nie interesowac :D

Gość bububobo
1,2,4,5 - za duzo nauki i siedzienia w \"swoim\" temacie przez co czlowiek totalnie glupieje :D . 3- wiekszosc kobiet ktore znam oczekuja wlasnie takiej odpowiedzi poniewaz marka im nic nie da 6 skoro cala sala studentow go sluch to uwaza ze jest inteligentny :D 7 zbytnio wziol sobie do serca rownouprawnienie lub jest skapy to ciezku wybadac