Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia....26

sama nie wiem.... przesadzam?

Polecane posty

Gość Małgosia....26

Poznalam faceta w necie, spotkalismy się po kilku miesiącach codziennego gadania. Przed spotkaniem powiedział że niedługo planuje jechać do Krakowa (mieszkamy nad morzem) do dawnych znajomych ze studiów na kilka dni, i chciałby żebym pojechala z nim (jesli się spotkamy i bedzie wszystko ok). Spotkaliśmy się kilka razy (dokladnie 3), spotkania naprawdę udane. I teraz on mi powiedział że za tydzień jedzie do Krakowa i nie będzie go przez weekend. Nie wspomniał ani słowem o tym żebym jechała z nim. Po drugie - może jestem czepialska, ale on wie że mozemy widzieć się tylko w weekendy i rezygnuje ze spotkania ze mną żeby jechać do kumpli. Kurcze, no ja wiem że z przyjaciół nie mozna rezygnować (wcale tego nie oczekuję), ale trochę mnie to zaskoczyło. Szczerze mówiąc ja stojąc przed takim wyborem spotkalabym się jednak z nim zamiast jechać do kolegów. To nasze początkowe spotkania i chyba teraz powinien być największy szał, największe chęci by widzieć drugą osobę? On i tak ich nie widział rok, więc co za róznica gdyby przesunął to trochę? No i oczywiscie zabolało mnie że nie wspomniał nic żebym pojechala. Może faktycznie się czepiam i oczekuję zbyt wiele? Nie piszcie jednak że to tylko trzy spotkania, bo znamy się o wiele, wiele dłużej i nie mogę powiedzieć że jest mi obcy. On oczywiscie nic nie wie co o tym pomyslalam, bo jemu powiedzialam z uśmiechem "jasne że jedź i baw się dobrze" i udaję że jest ok.

Gość myrrka
Mysle ze koles dobrze robi. To nie jest tak, ze mu nie zalezy na Tobie. Ja tez tak robilam gdy bylam zakochana po uszy - taki wyjazd do znajomych to bylo pokazanie swiatu, ze wcale nic sie ze mna nie dzieje, taka zaslona dymna. Chcialam pokazac ze jestem twardzielka, bo w koncu uczucia kojarza sie ze slaboscia. A i facet moze Cie po prostu testowac czy nie zatesknisz :)

Gość przesadzasz__
Tak przesadzasz i to bardzo.

Gość 3 razy kogoś widziałaś
i sobie gadałaś w necie. Pewnie zwykły znajomy, a ciebie już goni wiek, więc męza szukasz :D wiesz normalni ludzie mają znajomych z którymi się spotykająi rozmawiają obojga płci i nie goni ich desperacja i chora zazdrość :P

Gość Askapelaska
Wow, 3 razy go widzialas a masz takie pretensje jakbys miala za chwile zostac jego zona!

Tak, przesadzasz - bo jeśli facet mieszkając nad morzem ma możliwość odwiedzić starych kumpli którzy mieszkają w górach - akurat w ten weekend, bo inny ani im ani jemu nie pasuje a może taka okazja się długo nie trafić, to powinnaś mu jeszcze życzyć udanej zabawy! Po 3 spotkaniach nie oczekuj od niego takiego zaangażowania jakie masz TY. Może wtedy powiedział, że pojedziesz z nim, bo wypadało tak powiedzieć, bo miał taki plan ale się okazało, że kumple się nie zgadzają? Pomyślałaś o tym? No i właśnie - nie przywiązuj go do Ciebie, bo koleś ucieknie.

Gość rok ich nie widzial
i caly weekend chce im poswiecic? co za prostak!!!

Gość i po co
bylo zakladac topik?