Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marecki11

nowa promocja dialogu

Polecane posty

Gość marecki11
>>>>>tykolino a co myślisz, że raczej ich nie przebiją? mysle ze netia dosc wiele zainwestowala w katalog netii i 4x szybciej, i na fali tego teraz ida, a dialog wyczekal, i uderzyl z duza sila w bardzo dobrym momencie, mija wlasnie 2lata od uwolnienia linii tp i tym wszystkim ludzia sie umowy koncza, jak dla mnie to z marketingu naleszy im sie 6

Gość szczykafka
wdg mnie mylicie pojęcia porównujesz to co ma netia do zaproponowania na sieci tp do tego co ma dialog do zaproponowania na swojej sieci nonsens netia na sieci tp jest atrakcyjniejsza i dialog jej nie przebije bo nie ma szans, dialog w sieć tp NIC nie inwestuje,netia zainstalowała swoje urządzenia na kablach tp przyśpieszające prędkość i bierze mniejszą cenę niż dialog- na sieci tp dialog za jedynke bierze 52 zł na 2 lata, 69 na rok natomiast promocja dialogu tyczy się TYLKO ich własnych kabli - a to jest mały procent użytkowników jeśli w swoim miejscu zamieszkania masz okablowanie dialogu to możesz tą promocję mieć

Gość tykolino
>>> schoo oferta na dzien dzisiejszy faktycznie jets najlepsza ale z tego co zauwarzylem tez dotyczy pakietów usług. kwestia teraz czy się nie mylę i czy dialog robi problemy jezeli ktoś chcę osobne faktury nie. w pakiecie jest poprostu jeszcze taniej ale osobno tez mozna, bez ograniczen ;)

Gość tykolino
>>>>>marecki11 mysle ze netia dosc wiele zainwestowala w katalog netii i 4x szybciej, i na fali tego teraz ida, a dialog wyczekal, i uderzyl z duza sila w bardzo dobrym momencie, mija wlasnie 2lata od uwolnienia linii tp i tym wszystkim ludzia sie umowy koncza, jak dla mnie to z marketingu naleszy im sie 6 widzę, że tkwisz jeszcze w szkole średniej skoro 6 byś stawiał ;) no ale o marketnig to mi nie chodzi i nie zależy mi na tym, czy to dobry moment czy nie bo ja nie jestem z tych ludzi, którym właśnie kończy się umowa ta dwuletnie na liniach tp. dla mnie promocja jest poprostu dobra

Gość tykolino
>>>szczykafka natomiast promocja dialogu tyczy się TYLKO ich własnych kabli - a to jest mały procent użytkowników jeśli w swoim miejscu zamieszkania masz okablowanie dialogu to możesz tą promocję mieć bo ja wiem czy mały, uzytkowników na liniach dialogu od tych BSA jest jakies 15x więcej!

>>>>>szczykafka to zalezy o ktorej usludze netii mowimy, oferta 4x szybciej jest skierowana tylko do uzytkownikow sieci netia, i tylko na LLU ktorych jest znacznie mniej niz wlasnych kablii dialogu,

ale teraz wiele sie pokomplikuje wg mnie jesli chodzi o BSA poniewaz tp zniosla abonament socjalny, i najtanszy jest teraz po ok 50zl, co za tym idzie nie bedzie sie juz oplacalo brac np netii i abo w tp

>>>>>>>no ale o marketnig to mi nie chodzi i nie zależy mi na tym, czy to dobry moment czy nie bo ja nie jestem z tych ludzi, którym właśnie kończy się umowa ta dwuletnie na liniach tp. dla mnie promocja jest poprostu dobra>>>>>>>.. promocja jest git, oferta jest git i czas jest jak najbardziej ok, generalnie sie chlopaki postarali, wg mnie potrzeba tylko zeby ta czy podobne firmy bardziej rozbudowaly swoje sieci i bedzie git

Gość pawlicki
>>>>>>>>>netia na sieci tp jest atrakcyjniejsza i dialog jej nie przebije bo nie ma szans, dialog w sieć tp NIC nie inwestuje,netia zainstalowała swoje urządzenia na kablach tp przyśpieszające prędkość i bierze mniejszą cenę niż dialog- na sieci tp dialog za jedynke bierze 52 zł na 2 lata, 69 na rok>>>>>>> to jakas farsa netia na liniach tp ma takie ceny "Łącze do 1 Mbit/s - od 59zł, do 2/4Mbit/s - od 79zł, do 6Mbit/s - od 99 zł, do 16Mbit/s - od 129 zł.""

Gość tykolino
no właśnie niekoniecznie bo dalej się opłaca wziąc BSA z abonamentem tp mimo wszystko

Gość tykolino
>>>szybkariposta (adriana80@wp.pl) promocja jest git, oferta jest git i czas jest jak najbardziej ok, generalnie sie chlopaki postarali, wg mnie potrzeba tylko zeby ta czy podobne firmy bardziej rozbudowaly swoje sieci i bedzie git to kobiece forum, napewno przy tej promocji pracowały też kobiety, jawna dyskryminacja... ale co do promocji to tak, zgadzam się z Tobą, ale na rozbudowe sieci trzeba czekać, to następuje sukcesywnie a dzisiaj weszła ustawa, ze na kazdym nowobudowanym osieldu ma być dostęp do neta, więc firmy bedą się starać by to właśnie ta konkretna firma obsłuzyła całe nowe osiedle

Gość tykolino
>>>pawlicki netia na liniach tp ma takie ceny "Łącze do 1 Mbit/s - od 59zł, do 2/4Mbit/s - od 79zł, do 6Mbit/s - od 99 zł, do 16Mbit/s - od 129 zł." a dialog, skoro już tak kserujesz?

Gość szczykafka
pawlicki a okres trwania umowy wziąłeś pod uwagę ? netia na sieci tp ma tańszy internet i nie zmieniam zdania musi być taki sam okres trwania umowy i dokonać porównania dwóch firm nonsens można sobie zmieniać abonament telefoniczny na dialog mając neostradę w tp -to sie najbardziej opłaca bo tp france telekom bardzo naciąga na abonamentach

Gość cyska
czy dialog ma obecnie jakies kuszące promocje?

Gość hikee
to zalezy co Cie interesuje najbardziej? telefon sam czy np telefon +interent czy moze tv ?

Gość cyska
napewno interet, z koniecznosci i abonament telefoniczny, wiec napewno taki pakiecik nad tv sie nie zastanawiala, ale nie wykluczam, bo nie mam nic, tzn mam z anteny zbiorczej, az 6kanalow, jak sie trafi jakas fajna oferta na tv w niskiej cenie to czemu nie :)