Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja chciałbym wiedziec

Na ile pozwalacie swoim partnerom/partnerkom?

Polecane posty

Jak to jest z tym spedzaniem czasu bez siebie? Np. Powiedzmy ze ma sie dobrego kumpla, który namawia nas na imprezowanie-ot jego ekipa z roku idzie do klubu na impreze wiec namawia żeby z nim iśc-czy dziewczyna mogłaby sie poczuc źle ze idę bez niej? (zaznaczam ze ona tez bardzo dobrze zna kolegę ) czy mogłaby próbowac mi zabronic wyjscia na dyskoteke ( ot zazdrosc bo jakies laski beda itp) ?

Gość milkmilk
Zabierz ją ze sobą, to w końcu twoja dziewczyna i lubicie swoje towarzystwo, prawda?

Gość to twoja dziewczyna czy
syjamska siostra? :O

Zawsze wszedzie wychodzimy razem-pomyslałem ze wyskok z kumplem raczej nie zaszkodzi-ona mogłaby sie zorganizowac jakos ze swoimi kolezankami.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
my chdzpimy czesto na imprezy sami i nikt nie ma pretensji

Gość nic sie nie stanie jak
pójdziesz bez niej. Ja tam zawsze uwazałam ze w zwiazku tez potrzeba swobody a nie ciągania się wiecznie razem.

Gość Niepotrzebny mi nick
Jak najbardziej należy część czasu spędzać bez siebie. Mam przyjaciela faceta i nie wyobrażam sobie, żebym nie mogła się z nim umawiać. Do tego raz na jakiś czas imprezka osobno. To wychodzi tylko na zdrowie; jeśli ktoś ma nas zdradzić to i tak to zrobi.

W moim przypadku100% swobody dla partnera jeśli będzie chciał odejść to żaden"łańcuch"go nie powstrzyma....zaufanie to podstawa w związku!

Ja z moim facetem mieszkamy jakieś 20 km od siebie, w związku z jego pracą czasem na nocki, widzimy sie jakies 3 razy w tygodniu. Zawsze kiedy ma wolne przewaznie spotyka sie ze mną, zreszta mój chłop nie jest imoprezowy, jedyne wyjścia jakie mu sie zdarzaja to do kumpla na playa, potrafi tam czasem do 3 w nocy posiedziec:) hehe Ja jestem z gatunku tych lubiacych towarzystwo. Mamy do siebie zaufanie, także nie ma z tym problemu, gdyby chciał wyjśc np do klubu, nie ma sprawy ale niech mnie o tym uprzedzi i jak wróci do domu napisze smsa ze wszytsko z nim ok:) Prawda jest taka, ze gdyby chciał mnie zdradzić i tak zrobiłby to... I vice versa:)

Gość a ja nieeeeee
W moim przypadku100% swobody dla partnera jeśli będzie chciał odejść to żaden"łańcuch"go nie powstrzyma....zaufanie to podstawa w związku! tylko,że na tym bezgranicznym zaufaniu można się przejechać jak nie wiem co.!

Gość maihfka
mój facet może spotykać się beze mnie ze znajomymi jak mam ochotę idę znim jak nie mam-nie idę biorę pod uwagę, że niektórzy znajomi to bardzo dobrzy znajomi a właściwie przyjaciele mojego faceta jeszcze z czasów szkoły, czasami zwierzają mu się itp-niekoniecznie chcieliby przy okazji zwierzać się mi a ja niekoniecznie bym chciała, przy tym być u nas związku jest tak, że ja mam prawo spotykać się ze znajomymi bez niego a on ma prawo spotykać się ze znajomymi beze mnie przeważnie chce żebym poszła z nim, ale czasem mi się nie chcę albo czuję, że jednak lepiej aby spotkał się sam