Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśka17

Boję się że jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość Tak to jest jak sie
wspolzyje to jest wszystko fajnie. A jak przyjdzie do konsekwencji swiat sie wali...................

nie wiem..to zalezy jakich masz rodzicow..jak wiesz,ze nigdy tego nie zaakceptuja i cie wydziedzicza nazywajac kurwa,to pomysl o przerwaniu ciazy... a jak nie i jestes pewna tego faceta,to powodzenia :)

Gość Jeśli test będzie pozytywny
Poszukaj w necie---------------już ci napisałam:))

ja wiem,ze bedac 17-latka usunelabym ciaze..ojciec by mnie wywalil z domu,a przy okazji pobil...dla mnie nie byloby innego wyjscia,bo nie mam oparcia w rodzinie najblizszej w takiej kwestii..ale jak masz wyrozumilaych rodzicow,to 17 lat na ciaze to nie az taka tragedia

Gość gala12345
To dlaczego ludzie decydują się na seks skoro nie są gotowi zostać rodzicami ?

nie łam sie dziewczyno ja bym chciała być na twoim miejscu już 5 miechów staramy się z mężem o dzidzie i nic i tak sobie myślę że po co bylo uwarzac kiedyś skoro teraz mając 27 lat mamy problemy a tak byśmy wpadli i teraz już mialam bym odchowane dziecko a tak jeszcze wszystko przedemną ja wiem że to może być przerazające ale dobrze dziewczyny piszą twoja sytuacja zalezy teraz od podejścia waszych rodzin, ale radze ci nie usuwaj!! kiedyś będziesz tego rzałować

Gość Ale wy tu wszyscy mądrzy
Siedemnastolatka w ciąży!!!!a to się rodzice ucieszą...hohoho!a i chłopak będzie szczęśliwy:) i szkołę sobie spokojnie skończy...i na studia pójdzie:) Taaak...do dupy! Utknie w domu z dzieciakiem,chłopak szybko się wypnie,bo siedemnastolatek to może zostać odpowiedzialnym ojcem,ale tylko na odległość albo korespondencyjnie:))) Nie piszcie jej tu pierdół"że wszystko będzie dobrze",bo już nic nigdy nie będzie dobrze. Do tej wyżej-------gdyby sex służył ludziom tylko i wyłącznie do prokreacji to miałabyś cieczkę dwa razy do roku:p

Gość Teraz to już tylko
skrobanka

Gość fgfgfdssgd
a ja stosuje tabletki juz kilka miesiecy i za kazdym razem stresuje sie ze bede w ciazy, nie wiadomo czy ja nie bede tym 0,01% ktory wpada przy tabletkach. dziecka nie chcialaby, ale jakby sie stlo to trudno, bardziej przezywali by to moi rodzice niz ja:P mam 20lat

Gość gala12345
Dlatego seks nie jest dla ludzi nieodpowiedzialnych, którzy nie umieją ponosić konsekwencji za swoje czyny :) mam nadzieje, że autorka jest rozsądną dziewczyną, która urodzi dziecko, zawsze może je oddać.

Gość ja taaaka 25
Myśka17 urodź nie usuwaj my zaadoptujemy dziecko we wskazaniem. Odezwij sie do nas, pozdrawiam

Gość Myśka17-PRAWDZIWA
E j tu jest coś nie halo...nie robiłam testu! Bo się boję go zrobić...a tu ktoś pisze w moim imieniu...??? Więc dziewczyny nie macie mi co współczuć bo co do tego czy jestem w ciąży nie mam pewności...

Gość o boze jaka tępota
to sie debilko zaczernij i tyle a w ogóle to choooj nas obchodzi czy jestes czy nie...spierdalaj .....gówniara jebana....

Gość Myśka17-PRAWDZIWA
Przecież nikt Ci nie każe tego czytać ani się wypowiadać... I hamuj się ze słowami bo mnie nie znasz... I co Ci to da że mnie od debilek nawyzywasz...ulży Ci??

Gość Do autorki topiku M....17
Szczytem glupoty jest ze nie chcesz zrobic testu bo moze tak jak radzila ci jedna z dziewczyn mozesz zastosowac \"tabletke poronna\". U ciebie kazdy dzien sie liczy skoro nie chcesz byc matka..

Gość Dokladnie test kosztuje ok 14
zlotych. Wolisz zeby zjadl cie stres? Daj spokoj masz 17 lat i nie daj sobie zepsuc zycia

Gość Nie dostalas okresu
czyli prawdopodobnie albo spoznia sie bo sie stresujesz albo bardziej prawdopodobne ze to ciaza.. Ktory to dzien bez okresu?

Gość Do myska 17
szczytem nieodowiedzialnosci jest to ze zabezpieczaliscie sie tylko gumka w tym wieku. Jestes za mloda by byc matka. Co innego babki 10 lub przynajmniej 5 lat starsze.. Wiem ze to nic nie dadza teraz te rady, "kiedy mleko sie wylalo" bo stawiam ze niestesty jak nie masz okresu to jedno. Seks w dni plodne i pekla guma. Czarno to widze..

Gość vcvcvc
pekla gumka ,skonczyl w niej ... nad czym tu myslec? pewnie jest w ciazy . a teraz boi sie test zrobic ,ok niech czeka az jej brzuch urosnie to chyba bedzie wystarczajacyznak ze jednak to "cionsza"

Gość Myśka17-PRAWDZIWA
Wiem że powinnam zrobić test...ale boję się tego co mi pokaże....:( Nawet jeśli jestem w ciąży to nie ma takiej opcji żebym zażyła tą wspomnianą "tabletkę poronną"...dziecko nie jest niczemu winne... To 7 dzień bez okresu...

Gość gala12345
Myśka17 dobrze, że jesteś odpowiedzialna :) i nawet jeżeli będziesz w ciąży to chcesz urodzić i wychować dziecko :) bardzo dobrze, że nie chcesz skrzywdzić tej niewinnej istoty.

Gość do Myska
Zrob ten test bo ta niepewnosc cie "zabije." Lepiej juz miec to z glowy. A moze to nie ciaza?? Moze to tylko stres :) Radze zrobic test.

Gość Ttamara
"Dziecko nie jest niczemu winne". Ale bedzie musialo byc wychowane przez dziecko czyli ciebie. Sorry ale jakos nie widze 17letniej dziewczyny w roli matki

Gość tak dokladnie
nie skonczy szkoly lub skonczy a dziecko bedzie wychowywane przez biedna matke.Chlopak pewnie sie wypnie jak to najczesciej bywa

Gość aann//
To doradzacie jej zeby usunęła skoro ona chce urodzić?! Jezeli usunie, a wcale tego niechce, lub bedzie miec wątpliwosci to całe zycie bedzie miec wyrzuty sumienia!!! Znam kilka dziewczyn które urodziły mając 17, 18 lat i świetnie sobie teraz radzą, pokonczyły szkoły itd. Autorko gratuluje ci podejscia do sprawy, pomimo swojej lekkomyslnosci wykazałas sie dojrzałoscią podejmując decyzje o urodzeniu. Masz zabic dziecko bo istnieje mozliwosc ze bedzie wam cięzko?!

Gość Myśka17-PRAWDZIWA
Na pewno ciąży nie usunę!!! Wierzę w to że jakby co dam sobie radę i dziecko wychowam najlepiej jak będę umiała... Wiem że mój chłopak mnie nie zostawi...jest ode mnie trochę starszy i jestem pewna jego uczuć... Ale wolałabym żeby jednak okazało się że w ciąży nie jestem...bo chciałabym chociaż szkołę skończyć...:(

Gość robilas w koncu test
????

nawet 170latka może okazać się dobrą i odpowiedzialną matką. Życie stawia nas w różnych sytuacjach a dzięki nim człowiek dojrzewa. Jesli uwazacie, ze nie widzicie 17-latki w roli matki to co tu powiedzieć jak trawiają się już 12?? I to coraz częściej się o tym słyszy....

Gość no i ciekawe co tam wyszlo

Gość Myśka17-PRAWDZIWA
Dopiero wczoraj zrobiłam test...po miesięcznym czekaniu na okres:( I wynik wyszedł pozytywny...jestem w ciąży:(