Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treserka...

nienawidzę kiedy ON WYCHODZI

Polecane posty

Gość treserka...

mieszkamy razem od roku. nie cierpię kiedy on wychodzi do kolegi itd. nie robi w tym czasie nic złego. ale ja mam z tym okropny problem. zawsze jestem zła jak wraca. nie wiem co z tym zrobić. czuję się zazdrosna i nieważna

Gość maihfka
powinnas w tym czasie tez gdzieś wychodzić, zająć sobie jakoś czas ja czasami wyganiam faceta do kumpli bo chcę sama posiedzieć w domu, posłuchać ulubionej muzyki, wypić w samotności grzane winko, zrobić sobie zapachową kąpiel i mieć świadomość, że nikt w domu się nie krząta, że jestem sama i rozkoszować się tą samotnością poczytać książkę w ciszy upichcić ciasto POBYĆ SAMA! albo spotkać się z koleżanką bez niego- bo wiadomo, że pogadać z najlepszą przyjaciółką bez obecności faceta jest fajnie a on? on też powinien móc odsapnąć ode mnie:) poza tym, jeśli będziesz się fuczyć i robić awantury to wkońcu nie wróci z tego piwa zastanów się kochasz go?chcesz żeby był szczęśliwy?to nie zamykaj go w klatce:)

Gość niiuuniiaa
do treserka: ja mam dokladnie tak samo.. nienawidze gdy moj chlopak spotyka sie z tymi glupimi kumplami!! przez to ich znienawidzilam.. mowie dla mojego chlopaka ze oni mi go zabieraja.. niby nie spotyka sie tak czesto z nimi ale poprostu jestem zazdrosna i nie wytrzymuje!!