Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA COŚ DODAM

Jak dobrze wyglądać nago DLACZEGO TYLKO DLA GRUBYCH?????

Polecane posty

Gość JA COŚ DODAM

ogladam czasem ten program na tvn style, teraz bedzie takze na tvn polska wersja: http://www.plejada.pl/3,15731,foto,,6344,3,,jak_dobrze_wygladac_nago_po_polsku,artykul.html i wiecie czego nie moge zrozumiec? Ze w tym programie chodzi tylko o grube babki z obwisłymi cycami. A co mają powiedziec osoby z biustem A ktore wstydzą sie swego ciała i takze uwazają ze zle wygladaja nago? :O:O:O:O:O

Gość niskogatunkowa kobieta
tych otylych jest zdecydowanie wiecej tak mi sie zdaje

Gość JA COŚ DODAM
No dobrze moze jest wiecej ale ja np. jestem przykładem tym drugim. Moze podobają mi sie moje np. nogi ale wlasnie mam problem z biustem, ktory jest moim kompleksem :( Wkurza mnie strasznie jak w tym programie ten koles ciagle tym wielkim paniom z biustem do pępka mowi "prawdziwa kobieta, uwielbiam twoje wielkie donice" a ja wtedy czuje sie jeszcze gorzej :(

Gość a mi sie wyadaje ze
te grube sa po prostu bardziej szykanowane. bo mowi sie, ze bycie szczuplym to nie warunek wystarczajacy ale KONIECZNY do bycia pieknym :o poza tym gok podobno jaki nastolatek byl otyly, wiecproblem z na z autopsji, pewnie dlatego tez jest mu najblizszy. no i nie mozna pominac tego, ze to UK, gdzie nadwaga/otylosc sa duzo bardziej powszechne niz w polsce...

Gość niskogatunkowa kobieta
zreszta..mozecie sie glosic chudzielce :P

Gość JA COŚ DODAM
No dobra ale jest jedna różnica - otyłość mozna zwalczyc, mozna isc na diete, cwieczyc, mozna sobie pomoc wystarczy silna wola itp...... a płaskie? Mi nic nie pomoglo probowalam wszystkiego.... (operacja nie) :(

Gość mandarynkowa-koza
mozna? tylko, ze wiekszosc grubasow zazera komentarze takich jak kant dupy...i kolo sie zamyka.

Gość mandarynkowa-koza
poza tym grubym oferuje bielizne wyszczupolajaca a plaskim pewnie jakis stanik z wkladkami, ewentualnie stroj do maskowania braku cyckos (falbany rpzy dekolcie etc).

Gość JA COŚ DODAM
Ale nie rozumiecie do konca.... mi chodzi o to ze ten prowadzący zachowuje sie jakby zaraz miał je wylizać :O Po prostu gdy ogladam ten program i słysze jego teskty na punkcie ich balonów jest mi wstyd ze jestem jaka jestem :(

Gość cookies
zgadzam sie z autorka, nie tylko u goka ale u trinny i susannah glownie wystepuja grube kobiety. nie tylko one maja problemy z cialem:O male biusty tez potrafia przysporzyc problemy z ubiorem i wlasnie w takich programach powinni pokazac nam jak uwypuklic nasze pryszcze:P wkurza mnie ze biora tylko grue baby. przeciez one maja takie same figury czyli praktycznie kazdy odcinek jest o tym samym

Gość neneneneneiki
[zgłoś do usunięcia] Kant dupy (kant_dupy@wp.pl) Miałam akurat na myśli piersi, bo czasami pokazują takie z cyckami (dosłownie!) do pasa , przecież wiadomo że to okropnie wygląda A w kwestii otyłosci , sama nie jestem jakoś super szczupła ,ale nie wiem jak można dopuscic go tego ,żeby ważyć ponad 100kg. Przecież to sie nie dzieje z dnia na dzien? Te kobiety w programie zazwyczaj nie mają takich złych figur , widać po tym że jak sie je ubierze to faktycznie super wyglądają. Boje sie tylko ,że po tym probgramie niektóre kobiety z nadwagą , uznają to za przyzwolenie ,żeby dalej tyć.masz racje.np drazni mnie ze nie ma programu w ktorym ubierano by elegancko kobiety na wozkach inwalidzkich do ktorych sie zaliczam.to nie sprawiedliwe!=/

Gość neneneneneiki
mam rozszczep kregoslupa i nikt mi nie doradzi jak sie ubrac zeby fajnie wygladac!ze wzgledu na te chorobe i wychylony kregoslup ubrania leza na mnie jak leza.a w worki ubierac sie nie mysle!

Gość neneneneneiki
ja nie mam a jeszcze cos dodam.te otyle kobiety moga schudnac a choroba skrzywienie kregoslupa itd zostanie niestety!=[

Gość jeoo
Ogladaj jak dobrze wygladac nago w wersji polskiej. Pierwszy odcienekjuz w tym tygodniu- nie pamietam w ktory dzien chyba sroda na tvn style. Z tego co wiem tam beda tez chude babki z malymi cyckami

Gość neneneneneiki
ja akurat mam raczej spory biust =]

polskawersja tzn ktos inny bedzie prowadzil? to juz nie bedzie to smao, od goka to przynajmniej szczerosc bije i jest kochany, nikt tego nie powtorzy, beda tylko pewnie sztucznie baby komplementowac. gok to robil naprawde...

Gość NO WLASNIEE
No własnie ten program zrobil sie nudny bo biora tylko grube baby wyglądające bardzo podobnie. i wiemy juz z góry z założą im wyszczuplające gacie, usztywniający stanik, założa sukienke i szpilki i TYLE. nuda.

Gość super informacje o chlebie
bo płaskiej to już NIC nie pomoże

Gość super informacje o chlebie
😭

Gość ja jestem zzzz
nie, wlasnie na odwrót - dla nich najwiekszym problemem jest byc wielorybem

Gość a ja się cieszę
że są takie programy właśnie z udziałem grubych kobiet.Ze wszystkich stron "atakują" nas chude modelki-anorektyczki.Kult szczupłej sylwetki w prasie,tv,na wybiegach dla modelek,w teledyskach.Potem młodziutkie dziewczyny odchudzają się bezmyślnie,głodzą i popadają albo w anoreksję czy inną bulimię.Takie programy pokazują,że pomimo otyłości też można być piękną,zaakceptować siebie.I żeby nie było-jestem szczupła z natury.

Gość polską edycje
będzie prowadził jakiś Sałata. Też uważam że dobrze że są takie programy, bo nie każdy umie dać sobie radę ze swoją nadwagą. Po obejrzeniu, laska może poczuć że nie wszystko starcone, zacznie się ładnie ubierać, a to pierwszy krok do podjęcia dezyzji żeby coś ze sobą zrobić. Co do obwisłych piersi to akurat jest mój problem, bo jestem po dwóch ciążach, obie córki karmiłam do 10 m-ca, a w drugiej ciąży sporo przytyłam i jak odtawiłam od cyca dziecko to podjęłam dietę, schudłam 17 kg, i ten spadek wagi niestety pozytywnie na wygląd mojego biustu nie wpłynął. Także bardzo się ucieszę jak jakieś konkretne rady maskowania takich zwisów usłyszę.

Gość kokosankab
jejku wy se chyba jaja robicie? wiecie co to są grube baby? Moja siostra która nosi rozmiar 50/52 może powiedzieć, że jest gruba a w tym programie są kobiety w rozmiarach L/XL. Też bardzo lubie ten program ale główne bohaterki mają wcale nie duże rozmiary. O dużych rozmiarach to są te co testują kosmetyki i te do których porównuja cycki i pupy...a poza tym co to za filozofia isć na depilacje, na solarium, nauczyć sie malowac i kupić kilka fajnych ciuchów? to cała filozofia tego programu...

Gość kokosankab
a to fakt. Ten program polega na wmawianiu kobietom, ze są piękne. To, że kobieta wkręci sobie, że jest piękna nie spowoduje, że nagle faceci też zaczną tak uważać. Ja osobiście nie mam nic do grubych ale moim zdaniem ten program wcale nie zwalcza ich kompleksów. Przecież to sie dzieje w Anglii te laski o rozmiarze L/XL są szczupłe jak na angielki, przecietna angielka nosi XL, więc o czym tu dyskutować. Albo wyciągaja je na środek miasta i pytaja przechodniów co o nich myślą. A co mają powiedzieć? "Masz obwisłe cyce i wielka dupe, nie umówiłbym się z Toba". Jasne, że powiedz, że są ładne a myślą swoje. Ale i tak lubie ten program, bo najważniejsze jest, żeby kobieta czuła sie dobrze ze soba!!!!

Gość malutkaaaki
up

Gość JA COŚ DODAM
no zartujesz :D skoro te kobiety nie są grube to ja nosząca rozmiar S jestem niewidzialna??? :P

Gość kokosankab
widziałaś kiedyś Agielki? tam rozmiar S noszą dziewczynki w szkole....