Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniony

Podrywanie żony

Polecane posty

Gość Zraniony

Moja żona pracuje w sklepie i czasami ma dość jak przychodzi z pracy bo wszyscy ja podrywaja a ja się Wkurwim i najchętniej bym chciał zeby sie zwolnila no ale przeciesz pianiadze są potrzebne i kolo się zamyka jak z tym walczyć

a skąd to wiesz, że ją wszyscy podrywają??? Przychodzi z pracy i Ci opowiada, jak to ją różni rwali na fajną furę i kino? Jesli tak, to tylko pogratulować głupoty zony, która chce po prostu się dowartoścuiowac w Twoich i swoich oczach, wzbudzając sztuczną zazdrość

Gość Zraniony
Pisze z komurki i Niemam imejla

Gość tez tak mam...
klienci sa po prostu mili i prawia jej komplementy. moj maz tez tak robi bedac ze mna w sklepie kiedy cos kupuje lub jest przy kasie w markecie. oczywiscie tylko ladnej ekspedientce. mnie to nie przeszkadza i nawet sie tez usmiecham z jego zachowania. powstaje mila atmosfera i na tym koniec.

Gość jak bym
jak bym coś więcej poza uśmiechem i miłą rozmową z espedięntkami kture zagaduje podczas zakupów to by mi fiut odpadł nie przerobił bym tego towaru

Gość mnie to nie przeszkadza

Gość gość
Mój mąż 60 lat podczas zakupów okropnie zagaduje ekspedientki i to za każdym razem a nawet się spouchwala za bardzo .Ciągle ma coś do powiedzenia nawet nie na temat zakupów i to mnie irytuje, bardzo mi sie nie podoba można być miłym ale chyba są granice te panie pracują a nie flirtują.Rozmawiam z mężem, że to jest wręcz żenujące ale nic nie pomaga co robić z takim facetem czy to kryzys wieku średniego?

Gość gość
Wiek średni to czterdzieści parę, tu to kryzys starego dziada - powiedz mu to.

Gość krrraaaakkk
Ten "stary dziad" jest ciągle w wieku produkcyjnym i pracuje na ciebie dzieciaczku. Lepiej idź zrób siusiu, potem paciorek i spać.

Gość gość
Wiesz kto jest największym podrywaczem? Ty, bo Twoja zazdrość o nią to największy komplement. Nikt Ci jej nie porwie o to się nie martw. To dla kobiet takie schlebiające jak ją ktoś podrywa, a przy tym nieszkodliwe. Zazdrość zazdrością, ale myślę, że powinieneś zmienić podejście i się cieszyć, że masz taką śliczną żonę NA WYŁĄCZNOŚĆ, a inni sobie mogą zagadywać i nic nie wskórają ;)