Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

appeal and magic ***

sama juz nie wiem

Polecane posty

rzadko który facet jest w stanie udźwignąć problem wyboru gaci co rano a co dopiero jakieś poważniejsze:/

czasem mamy:P:P ale aj sie nie pytam dziewczyny wprost:P zazwyczaj kupuje cudaczne rzeczy które wcale się nie podobają:P

Vampire.. no ale skoro Ty zachowywales sie podobnie.. to powiedz co moglaby zrobic wtedy Twoja kobieta zeby do Ciebie dotarlo?

eee gacie to nic..ale skarpetki:) oto wyzwanie :P

Gość Dobrze Ci radzę...
Olałabym dziada! Bidactwo nie wytrzyma tego, że jesteś smutna. Ojej... A jaka masz być skoro masz problemy?! Pomyśl jakie życie Cię z nim czeka i uciekaj gdzie pieprz rośnie!

nic mnie bardziej nie rozwala jak rady kogos w stylu "zostaw go, uciekaj od niego" tu nie chodzi o to lecz jak rozwiazac ten problem w inny sporob. nie sztuka jest zerwac, uciec.

Gość Dobrze Ci radzę...
Ale o czym tu gadać?! Jeśli faceta nie interesują Twoje problemy i straszy Cię, że odejdzie, bo jesteś smutna z ich powodu to do czego chcesz go przekonywać? Do tego, żeby nie miał Cię w dupie?!

no nie wybielaj go tak.. powiedzial ze odejdzie jak bedziesz smutna.. przynajmniej tak mowilas wczesniej..

Jedynym sposobem zeby do niego dotarło to wybacz ale wąłśnie trzeba zerwac aby docenil co stracił...Tylko z niki się nie wiąz poczeakaj i zobacz jak zareaguje...kurcze czasem facet musi dostac kopa aby zrozumiał, ale wiem zcego się boisz ze jak zerwiesz to starcisz go bezpowrotnie że odejdzie itp. ale sama musisz sobie odpowiedziec czy lepiej być z nim i by było tak jak jest, czy moze lepiej jak sobie pójdzie i znajdziesz u kogos innego tego czego potrzebujesz.... U mojej było podobnie min bo jeszcze inne czyniki wplyneły an to że ze mną zerwała, poprostu nie słuchałem, myślalem ze wszystko jest ok, a nie było

zresztą moja ze mną zerwała a po tygodniu związała sie z swoim przyjacielem- meszkam od niej o 100 km, a przyjaciel jest na mejscu, ona ma 22 lata on 19:P gorzej już sie nie da mnie upokozyć:P

vamp no to ladnie trafiles:D haha:d to gdzie Ty mieszkasz, a gdzie ona? boje sie ze jak odejde to go strace bezpowrotnie...narazie to nim strzasne poprzez rozmowe, powanz arozmowe. zobaczymy co dalje.

Vampire.. moze i nie da ale nie jestes bez winy:) eh madry facet po szkodzie :P

dobre podejście, spróbuj tak:) kaz sobie patrzec w oczy i powtarzaj mu an każdym kroku ze ci źle w takiej sytuacji jaka jest... no ja meszkam na wygwizdowie a ana w Aleksandrowie Kujawskim/mam słabośc do kuawianek/ razem jestesmy na roku, poznaliśmy sie na uczelni:)

niom o wiele za późno.... ale faceci tak mają... gdybym mógł cofnąc czas ale cóż moge co najwyżej żyć dalej...

ja dolnoslaskie on opolskie. ja stolica on mniejsza miejscowosc.fakt, to tez uciazliwe, ta odleglosc. ale nie dla mnie. czasami sobie mysle ze moze tak jest , bo jestem jego pierwsza?sama nie wiem....

niom możliwe... brak mu doświadczenia... musisz wziac i an to poprawkę i pamiętaj "Wszystko co doskonałe dojrzewa powoli" - motto mojego życia:)

No i błedne myslenie komu macie się zwierzac jak nie partnerowi.... ale pomalu i może do tego dojdzie;) narazie nie trac nadzieji moze coś z niego jeszcze będzie;)

ajć madry facet z Ciebie ;) moze w tym jest ten moj problem. mzoe on nie umie, nie wie. choc troszczy sie o mnie na swoj sposob. nic mnie tak nie rozczula jak wspomnienie o sms-ie o 5 nad ranem(ze przeprasza ze budzi, bo teskni za mna)..lezka, sweet

czas pokaże co:P:P:P:P ludzie tzreba z sobą rozmawiac i wiecej uwagi poświecać temu co ktos do nas mówi...Zycze Ci żeby Twój chłopak zrozumiał to prędzej i nie po takiej "kuracji" jaka ja musialem pzrejść...

I nie jestem madry... gdybym był to niestarciłbym ex- jest naprawdę wyjątkową dziewczyną, mam nadzieje że znajdzie swoje szczęście