Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łabędziembyć

co można zrobić juz teraz, żeby w czerwcu wygladać lepiej????

Polecane posty

Gość łabędziembyć

ślub w czerwcu. Od dziś się odchudzam- dieta, ćwiczenia na orbitreku, linea- myślę, ze pomoze, chce zrzucić ok. 5 kg i wzwyż. Co można jeszcze zrobić już teraz, aby na ślubie prezentowac się lepiej? Chce isć ejszcze na oczyszczanie twarzy, ale to chyba dopiero koniec maja/ początek czerwca (ślub 27)

Gość CHIRURG PLASTYCZNY
:)

Gość zielona pomarańczka*24
hoduję włosy, chcę wybielić zęby

Gość lepardyna wielka
1. zadbac o dobra figure w tym o rece, ramiona i dekold - o tym czesto zapominaja dziewczyny. a nawet najladniejsza suknia bedzie sie zle prezentowac gdy ramiona beda beda pozbawione ksztaltu. 2. depilacja: jezeli planujesz np laserem, to zwykle konieczne jest min 3 zabiegi, najlepiej zaczac juz teraz 3. zeby: wybielanie - bardzo dobry pomysl 4. wlosy: nie tylko hodowanie na dlugosc, ale tez zadbaj o jakos, czesto dziewczyny po prostu zapuszczaja, a potem takie podniszczone nie podcinane koncowki nieestetycznie sie prezentuja w dni slubu 5. oczyszczanie, ja proponuje jezeli jakies bardzo inwazyjne (np. niz kawitacja) to minimum na miesiac przed. 6. do tego na kilka dni przed jakas maska to co najwazniejsze, o wyglad nie nalezy dbac od okazji do okazji ale caly cza. takie zabiegi ad hoc daja efekt chwilowy, a o skore i figure warto zbac zawsze :)

Gość na pol roku przed u mnie byla
zdrowa dieta, 3 dni w tygodniu aerobik+basen to dalo mi ladnie wyprofilowana figure do tego raz w tygodniu maseczka na twarz i piling calego ciala, regularna depilacja i paznokcie, oczyszczanie twarzy przez kosmetyczke mialam na miesiac przed, na tydzien przed mialam depilacje calego ciala (goraco polecam, duza oszczednosc czasu i klopotow) i maseczke na twarz, u stomatologa jakies 2 tyg przed mialam jedynie usuniecie kamienia z zebow na szczescie mam naturalnie biale, ale jesli chcesz wybielic to ten okres bedzie w sam raz, dzien przed zrobilam paznokcie(nie polecam bardzo dlugich), a w dniu slubu odprezajaca kapiel, fryzjer i ....byla to niezapomniana noc

basen raz w tyg,zaczynam juz w tym tyg co dzien rower (od 2lat) jakeis oczyszczanie twarzy-ale najpierw naturalne sposoby wybielanie zebow ponownie

A ja inwestuję w suplementy diety na ładne wlosy, skorę i paznokcie przerzucilam sie na zdrowsze jedzenie, mniej tluszczu, slodyczy, fast foodow prawie wcale (poza pizzą raz w miesiacu), sztucznego jedzenia z konserwantami np. gotowych zupek do tego sport - basen, a jak sie zrobi cieplej to tez rower zapuszczam wlosy stosuje regularnie balsam do ciala i krem do suchych stop na miesiac przed weselem - peeling kawitacyjny, solarium, maseczka nawilzajaca u kosmetyczki zdjecie kamienia nazębnego przed slubem manicure, pedicure