Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzxzxxzxxzx

Dziewczyna, a jej samochod i mechanik

Polecane posty

Gość xzxzxxzxxzx

wiec moja dziewczyna ma samochod i jak sie tylko cos zepsuje, chce jechac do mechanika (bylego) bo on tanio zrobi. byc zazdrosnym, zabraniac, czy to zlac? moze glupie pytanie ale jakos tak chyba glupio do bylego jechac, choc z drugiej strony moze nie wiem?? nie chodzi mi o to ze on czy ona cos czuja, ale czy sens tego jest jakis? czy ja moze przesadzam i nie ma w tym nic zlego?

Gość pewnie w naturze placi

Gość ja bym na Twoim miejscu
zabronila ;) Moze jedz z nia to innego? Zaplac Ty :)

Gość xzxzxxzxxzx
no dobra ale wytlumacz czy to porpostu nie wypada czy co?? bo moja twierdzi ze mocno przesadzam, a jej szkoda pieniedzy jezdzic po jakis nieznanych i moze ja troszke rozumiem ale hm.. nie wiem jak si eustosunkowac, wiem ze jak sie zgodze bedzie to dla niej normalne...

Gość o matko huto
aleś se wymyślił:O jak Ci to tak bardzo przeszkadza to następnym razem sam zawieź jej zepsuty samochód do innego mechanika i zapłać

Gość xzxzxxzxxzx
no dobra ale chodzi mi tylko o odpiwedz i rozwiniecie mysli czy przesadzam? czy naprawde nie powinienem na to tak patrzeC? tylko sie pytam o ta sytuacje, a nie ze wezme samochod i sam zrobie

po powrocie dokładnie ją obejrzyj czy czasami na majciochach nie ma smaru :D Każdy ma inne relacje z byłymi, ja się odcinam i zapominam o człowieku ale niektórzy nawet się przyjaźnią... Zawsze możesz razem z nią jeździć lub w wolnej chwili sam podłubać przy samochodzie ale ogólnie to nie przejmować się.

Gość xzxzxxzxxzx
no wlasnie ja jestem osoba ktora odcina sie od bylych i dlatego nie potrafie tego zrozumiec. Bardziej denerwuje mnie to ze mowie jej ze nie bardzo mi sie to podoba ze do niego pojedzie, a ona i tak moje zdanie ma... bo zrobi co ona uwaza... i to chyba najbardziej mnie wkurza. wiem ze nic tam nie bedzie, choc ja sobie zaraz wkrecam ze jak jego ludzie beda robic auto ona sobie z nim wypije kawke, wiem ze to zzazdrosc ale jakos nie potrafie tego zrozumiec...

Przesadzasz. Ile masz facet lat? Skoro Ciebie wybrała i z Tobą jest, to chyba nie masz się czego obawiać. Jeździ do niego w sprawach związanych z autem, bo widocznie do niego ma zaufanie i on pewnie jej to auto naprawia poza kolejnością. Nic w tym dziwnego. Trochę zaufania!

Gość ja to myślę
napisz może jaki ty reprezentujesz zawód, to wiele może wyjaśnić

Gość xzxzxxzxxzx
straz pozarna.. pracuje w biurze

Gość ja to myślę
chyba ją będzie trzeba rzucić

Gość xzxzxxzxxzx
dlaczego rzucic?

Gość haha nie badz naiwny
uwazaj na poroże :D

E tam zaraz rzucić, ktoś sobie jaja robi. Mówię Ci - przesadzasz.

Gość ja to myślę
a dlaczego nie? Proste metody są najlepsze -> "Bo zrobi co ona uważa" - he he

zresztą, zabraniać to możesz dziecku. Nie zabronisz niczego dorosłej kobiecie. Wyluzuj. W końcu ona mówi Ci, że jedzie do niego z autem, więc jest szczera, nie kręci.

Gość xzxzxxzxxzx
no wlasnie mowi prawde, wiesz troche jestem zazdrsony, ze do niego, ze pewnie pogadaja, bedzie wesolo itd. a gdy on zobaczy ze nie mialem nic przeciwko to ja odwiedzi, do jej pracy przyjedzie itd. troche mie to hm.. tak chyba sciska.. choc wiem ze ja nie moge jej ogranicczyc... chyba zly jestem na to ze ona nie zdaje sobie z tego sprawy ze moze mnie to troszke wkurzyc.... dobra powalcze z tym, moze jakos mi si euda nie byc tak zazdrosnym...

Gość ja to myślę
jeszcze kwestia tego jak często się jej psuje...

pojedź raz czy drugi z nią do tego ex-mechanika i zaznacz swój teren...."obsikaj" go....:p

Gość xzxzxxzxxzx
hm... ciezko bedzie mi spasowac, choc wiem ze niestety musze, bo jak bede zabranial to w koncu bedzie koniec... ale fakt faktem ze jak nie bede sie sprzeciwial to ona zawsze jak bedzie jakas dziwna sytuacja bedzie na swoim stawiala... i tego sie boje

Gość xzxzxxzxxzx
up