Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna marra

tlumaczenie snow ?? czy ktos potrafi?

Polecane posty

Gość senna marra

witam was, czy znacie jakis topik albo moze sami umiecie tlumyczyc sny prosze o powazne odpowiedzi

Gość senna marra
tez tam sadzilam, ale powoli mam watpliwosc , bo snia mi sie rzeczy o ktorych nie myslalam w ciagu dnia, o ktorych nie czytalam,itd..

Dużo snów ma ujście w podświadomości. Większości snów które przytrafiają Ci się w nocy nie pamiętasz. Trzeba się obudzić w odpowiednim momencie, w odpowiedniej fazie snu aby go pamiętać.

Gość senna marra
co oznacza niedzwiedz brunatny w snie? jak sadzisz?

Gość senna marra
nie dociekam znaczenia snu, jesli ten sen uwazam za bezwartosciowy i maloznaczacy. Ten jednak wydaje sie ukrywc jakis sens, bo chyba mi nie powiesz, ze sen o niedzwiedziu nalezy do standardowych snow

Ja miałam wczoraj i dzisiaj takie sny dziwne a nie myślałam o tym wcale :O W jednym spotkałam się i całowałam z moim byłym sprzed 4 lat :O i bardzo chcieliśmy ze sobą być, ale nie wiedzieliśmy jak to powiedzieć innym a dziś znowu śnił mi się inny były z którym też bardzo chciałam być i byłam bardzo szczęśliwa... Dziwne :D

Gość senna marra
to raczej jest spowodowane niewygaslym uczuciem:) pozdrawiam

Nie ma standardowych snów, każdy jest swego rodzaju dziwactwem. Może wydawać Ci się że on ma jakiś sens ale tak na prawdę to tylko twoje mylne przeświadczenie spowodowane jakimiś emocjami. Zobaczysz że za tydzień ten sen wyda Ci się całkowicie normalny.

Gość senna marra
juz minelo 3 tygodnie:) i co ty na to ja sie codziennie, niektore ze snow nie daja mi jednak tak szybko spokoju

Gość senna marra
zwykle senniki tlumacza nie sny tylko pojedyncze symbole, skomplikowanych snow tak nei moza wytlumaczyc jesli nei interesuje cie moje pytanie, to nie czytaj

Gość senna marra
to tez mi nie pomoze:) w analizie snow

Gość senna marra
ja sie chyba zakochalam niedzwiedziu:D weze i szczury tez mi sie snia

Gość szakalaka
własnie sprawdziłem w moim senniku co oznacza sen o niedzwiedziu. A więc odpowiedz jest prosta. Jak w nocy śni sie niedzwiadek to oznacza, że najwyższa pora ogolić jeża. :-D