Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka_Łódź

Nieprzyjemny zapach,upławy...

Polecane posty

Gość Agnieszka_Łódź

Od 3 tygodni,zauwazyłam nasilenie sie upławów. Maja bezbarwna ciecz,ale niestety ciagnie sie za tym nieprzyjemny zapach,probowałam go niwelować np.wkładkami zapachowymi ale nic,czym moze byc to spowodowane i jak temu zapobieć,czuje sie z tym b.niekomfortowo,trwa to juz zbyt dlugi okres czasu.

Gość no i git..
idz do lekarza kobito bo masz jakis stan zapalny

Gość ptasio
to oznaka przewlekłego zapalenia!!!!!!musisz isc do lekarza sama sobie nei poradzisz!!!!tez tak mialam po zle dobranych tabletkech antykoncepcyjnych .dlugo si ezmagalam z tym problemem bardzo uciazliwym zreszta!!!!!!!!koszmar!!!!!!od tego czasu juz nie sieglam po tabletki i nawet boje si ekolejny raz próbować po czyms takim!!!!!pozdrwaiam

Gość Agnieszka_Łódź
Własnie tez zastanawiałam sie czy to nie wina tabletek. Teraz robie 7 dni przerwy i zaczynam inne tabletki o mniejszej dawce hormonow. Juz kiedys borykałam sie z zapaleniem,ale tantum dawalo rade i po 2 dniach bylo po problemie.

Gość katarina_0564987
to jeszcze raz tantum i bedzie po sprawie.tyle na ten temat.

Gość Agnieszka_Łódź
dodam ze wlasnie dostalam wynik cytologiczny ktory robilam niedawno i wyszedl pozytywnie.

Gość Agnieszka_Łódź
Mam jeszcze pytanie,czy nie ma sposobu abym zniwelowalo choc troszke te objawy. Aktualnie przebywam po za domem,pierwsza wisyta u swojego ginekologa bylaby mozliwa dopiero za 2 tyg.

Gość .anonim.