Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thisistheworld

HCG I TESTY CIĄŻOWE

Polecane posty

Gość thisistheworld

czesc zrobilam badanie krwi HCG i wyszlo negatywnie zrobilam 2 testy i wyszly negatywnie mimo to stresuje sie jeszcze :(( nie wiem czy to uraz czy co:((

Gość jesli hcg
wyszlo negatywnie to na pewno nie jestes ciazy

Gość thisistheworld
wszystko wyszlo negatywnie ale nabawiłam sie chyba jakeigos urazu psychicznego...i nie wiem co mi jest....boje sie ze zwariowalam ze juz nigdy nie dotkne faceta.boje sie bo tyle stresuu

Gość mmmmmmmmh
ciąży brak na 100% a ty najwyraźniej masz taki problem z nerwami że nie wierzysz w racjonalne dowody. Może lepiej wstrzymać się z seksem jak to cie tak obciąża?

Gość thisistheworld
mam juz obrzydzenie do tych spraw...

Gość mmmmmmmmh
a to pierwszy raz tak ci się zdarzyło? czy też to już wiele razy było?

Gość thisistheworld
wiele razy tak bylo:( i za kazdym razem moja depresja moj strach i lek siegal zenitu:( a najgorsze jest to ze mam dowody ze nie jestem a dalej bede sobie wkrecala dopoki nie dostane okresuu..

Gość mmmmmmmmh
wiesz co uważam że powinnaś wybrać się do specjalisty bo to chyba jakiś głębszy problem niestety. Szkoda czekać bo jeszcze się nabawisz jakieś poważnej nerwicy. Takie jest moje zdanie.

Gość thisistheworld
nie musze sie nabawiac nerwicy bo juz ja mam przez 5 dni schudlam 3 kilo bo nic ze strachu nie jadłamm...doslownie nic..

Gość mmmmmmmmh
no to tym bardziej nie czekaj bo będzie tylko gorzej. Idź do specjalisty żeby ci pomógł.

Gość thisistheworld
ale w czym mi lekarz ponmoze?? w niczym..

Gość mmmmmmmmh
jak to w czym? Nie mówię o zwykłym lekarzu tylko o psychiatrze. Pomoże ci dojśc do ładu z samą sobą. Ale jeśli uważasz że to strata czasu i nic nie da to twoja sprawa. Na siłe cię nikt nie zaciągnie. to twoje życie i jesli chcesz to żyj dalej w tym strachu, nerwach i z paranojami. Tyle z mojej strony, nie będę cie przekonywać bo widzę że wcale nie chcesz żeby ci ktoś pomógł. To czego w takim razie chcesz, czego oczekiwałaś zakładając ten temat? No nic to już twoja decyzja -nie będę się wpychać z niechcianymi radami.

Gość do psychiatry marsz