Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogallinka

Mój facet odszedł do innej - gorszej ode mnie, brzydszej

Polecane posty

Gość dowiedział sie...
o seksie z poprzednimi chłopakami, o czym nie omieszkała powiadomić całego forum :D jessu ale kretynka;D

do siedzenia nic nie mam - zapozowałaś, więc usiadłaś jak wyfiokowana lala, rozumiem :P ale targowa sukienka, kompletnie nieodpowiedni stanik, czarne rajstopy i ciężkie buciory do takiego lekiego, letniego stroju - no wybacz ... :D

Gość papryczka12
kuzwa ale mosz buty:P

Gość bez odbioru
Rogallinka, bosz... jakaś ty prymitywna :-o

Gość to ty yyyyyyyyyyyyyyyyy
1. nie nosi sie ciemnych rajstop do letnich sukienek 2. nie nosi sie stanika z ramiaczkami (i to ciemnego stanika) do takiej sukienki 3. nie siada sie na lawce w ten sposob zgadzam sie .po 2 widac ze jestes jeszcze mało samodzielna intelektualnie skoro twój guru to twoja siostra po 3 takiego pustaka tez bym zostawiła a buty total wiocha i piersi nie masz

Gość Rogallinka
Ojej, przecież to było dawno, mam chyba inne ciuchy, nie tylko ten jeden. A to że inni do mnie startują to ja wiem, bo ciągle się jakiś kręci, tylko że ja jednak tęsknię za tamtym i nie chcę teraz innych. A jeśli chodzi o to że niby się dowiedział o moim seksie z innymi, no to co z tego? On był moim trzecim chłopakiem, to mu powiedziałam. Poza tym nie puszczam się, a kocham się tylko jak z kimś jestem w związku.

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a teraz pokaz zdjecie tamtej!porownac by sie przydalo!

Gość to ty yyyyyyyyyyyyyyyyy
to malo tych zwiazków skoro 3 zalicyłas

Gość ddksfsfdfdf
kogo to obchodzi ? jak by było z Tobą ok to bys miała przyjacioł od pogadania i zwierzania sie a nie forum :D:D

Gość błe rzygne zaraz
i tak jestes głupia i pusta skoro sie tak zalisz ze cie zostawił dla brzydszej,moze madrzejsza jest niz ty

Gość zero stylu w ubiorze
jasna, letnia sukienka i czarne rajstopy, pachnie bezguściem

Gość d-a-r-e-k
nie słuchaj zazdrośnic! Super wyglądasz, na pewno lepiej niż 90 procent kobiet tutaj piszących.

Gość darek idz se na
jarmarek tam pełno tandety i swiecidełek moze znajdziesz dmuchana lale w swoim guscie

Gość d-a-r-e-k
chyba dmuchanych lal nie widzieliście. Spójrzcie na Jolę R. albo Dode. Dla mnie to są różowe, dmuchane lale.

Gość Nie łudź się
Obiektywnie rzecz biorąc jesteś bardzo ładna :) Nad stylem masz jeszcze czas popracować, bo jesteś młodziutka. Co nie zmienia faktu, że tak jak pisałam wcześniej- ona musi byc lepsza dla Twojego byłego faceta, skoro dla niej odszedł. I jeszcze przemysl swoje zachowanie- to żałosne latac do siostry byłego faceta i wypytywać o jego aktualną dziewczynę

Gość Iaromina
Słuchaj, jako kobieta Ci napiszę, że jesteś ładna. Ale wygląd to nie wszystko. Być może jesteś nazbyt wyniosła, za mało skromna, może masz w sobie coś, co chłopaków (albo tego konkretnego) odpycha. Wygląd to nie wszystko, liczy się tylko na początku, potem wychodzą wady charakteru, które po prostu drugiej stronie przeszkadzają. Zastanów się nad tym.

Gość Amelllllka
Co wy piszecie za bzdury, dziewczyna jest ładna, styl ubierania do poprawki ale pewnie facetowi nie o to chodziło Myśle, ze musisz popracowac nad charakterem bo tutaj jest coś nie tak, wygląd to tylko poczatek potem liczy sie człowiek jako całość i tutaj ci widocznie czegos zabrakło

Gość srutututulalala
Myslicie ze faceci zwracaja uwage na takie pierdoly jak zbyt ciemne rajstopy do jasnej sukienki albo jakies tam wystajace mocowania od stanika czy jak to sie tam zwie. Takie cos to zauwazaja tylko kobiety u kobiet. Mnie jako faceta kreci co innego i nie patrze na bzdury. A dziewczyna jest bardzo ladna, ma swietna figurke, ladne usta i twarz, bardzo zgrabne nogi. Nic tylko schrupac. Ale to tak na marginesie.

Autorko, jestes bardzo ladna dziewczyna. Troszke zle sie ubralas do tego zdjecia, ale co tam. Skoro Cie zostawil, musial miec jakies powody. Moze problem lezal w Twoim zachowaniu, a moze tamta dziewczyna byla sympatyczna, choc skromna i nie piekna. Moze miala to "cos". Mezczyzni sa czasami dziwne. A moze mu sie wprost zapytaj dlaczego Cie zostawil? Bez zadnych urazow czy pretensji. Po prostu jestes ciekawa tego.

Gość a ty to jesteś
wklejam: Do tego każdy mój chłopak miał super seks ze mną, tak więc nie wiem jak ten ostatni może być z taką brzydką dziewczyną. Moze ich za duzo było, tych chlopaków, i z kazdym seks.... Też bym nie chciała jakbym była facetem tak przejeżdżanej często kobity. :O

Gość yyy...gds
a dlaczego mi zdjecie nie moze sie otworzyc?

Gość a dlaczego
zdjecie nie chce sie otworzyc ?:(

Gość Rogallinka
Przecież pisałam wyżej że miałam 3 chłopaków do tej pory i z każdym był ten seks, ale to tylko w związku. Nie puszczam się jak co niektórzy sobie tutaj myślą. Dziękuję za te kilka komentarzy pozytywnych.

wiesz jestem o wiele ładniejsza od Ciebie. ale nie jestem na tyle bezczelna aby przezywać inne dziewczyny ze niewiadomo jakie są. tym sie różnisz od wielu innych dziewczyn. i nie pysz sie tak.

Gość d-a-r-e-k
Blancaa, udowodnij :)

nie musze udawadniać, bo to nie jest mi do niczego potrzebne. rekamować sie nie mam zamiaru:) nie musze tym podbudowywać swojego ego. tylko nie lubie czytać jak autorka moze przezywać dziewczyne której sama wcale osobiście nie zna.

Gość Jessy28
właśnie to zdjecie sie nie da otworzyć

Gość rogalinka dupolinka
jak na 17 lat bo na wiecej nie wygladasz to i tak jestes puszczalska koniec kropka

nie otwiera się, bo ludzie zauważyli w autorce niedociągnięcia i napisała do moderatorów, żeby zdjęcie zamknęli - proste :)